Mitt Liv

Berättat av Damien

Född 2011. Insjöns skola. 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.12.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

spela åka skateboard

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar runt 6 på morgonen. När jag klär på mig så tar jag dom kläderna jag hittar, jag har oftast chinos, byxor och en svart hoodie. När jag har klätt på mig så går jag ner och dricker en kopp te jag har nog druckit te i sex år nu, tror jag. Min frukost är typ alltid något med ägg,och jag dricker ett glas läsk till frukost. När jag har ätit frukost så sätter jag mig och kollar på instagram. Efter att jag har kollat på Instagram så borstar jag tänderna och sedan går jag till skolan.

Skolan

Jag går alltid till skolan, när jag går till skolan så är det väldigt mörkt och jag brukar tänka att det är väldigt dystert och tråkigt. När jag kommer till skolan så står jag ute och pratar med mina vänner tills vi får gå in. När jag är i skolan så har vi runt fem lektioner, på rasten så brukar jag och mina vänner stå och prata mest om vad vi ska göra efter. Vi slutar runt tre på eftermiddagen.

efter skolan

Efter skolan så går jag och mina vänner till butiken ibland och köper snacks. Men oftast så går jag hem. När jag kommer hem så brukar jag äta något och sen kolla på tv. Jag brukar kolla på en tv-serie som heter ”how i met your mother” annars så kollar jag på youtube. Jag spelar mycket om jag inte kollar på tv då spelar jag ready or not, det spelet går ut på att man är ett polislag som ska rädda människor.

kväll

På kvällen brukar jag kolla på tv eller spela, jag äter eller dricker alltid något innan jag går och sover, typ te eller en macka. Jag går och lägger mig runt 23.00 jag har lätt att sova jag somnar rätt så lätt. det är min dag

Publicerat

15 januari 2024

Berättat av

Damien

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05716

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Insjöns skola

Klass

6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!