Mitt Liv

Berättat av Gustav

Född 2010. Nåntunaskolan. Årskurs 3.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.04.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är 10 år och jag tycker om dinosaurier och rymden. Lego och star wars. Jag älskar att bygga med lego. Eller titta på the clone wars.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min mamma väkde mig klockan 6.45, jag gick ner för trapporna, jag öppna frysen och tog skinka och smör. Sen så öppna jag skafiriet och tog en limpa sen så åt jag frukost sen så gick jag och borsta tänderna. Efter det så gick jag upp och kläde på mig efter det så gick jag ner igen klockan var 7.55 jag satt på mig ytekläderna och sa hej då till mamma och pappa jag gick till skolan. Då var klockan 8.00 det tar 2 minuter för mig att gå till skolan. Sen så var det första lekonen det var svenska sen så blev det rast jag lekete med mina kompisar. 10.00 så ringde det in. Vi hade matte sen så åt vi lunch vid 11.15 det var potatis bullar. Efter det så var det rast. Sen så ringde det in igen det var no. Klockan 14.00 så var det dags att gå hem jag öppna ytterdörren. Min mamma pratade i telefon så jag gick till köket och åt melis. Efter det så gick jag till soffan och titta på en serie. Klockan 17.00 så åkte vi och träna i Ekeby. Det gick en timme vi var på väg hem vi stanna på Ica för att nåt paket hade kommit till mig. Vi hämta ut paketet och efter det så åkte vi hem och åt middag och titta på tv. Jag titta i paketet det var lego jag var väldigt glad. Jag byggde med lego ända tills 21.00 då borsta jag tänderna och sen så kom min mamma och så god natt till mig.

Publicerat

18 maj 2020

Berättat av

Gustav

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00122

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Nåntunaskolan

Klass

Årskurs 3

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!