Mitt Liv

Berättat av Alvin

Född 2009. HagaLyckebyskolan. 4B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.05.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

EN LEDIG DAG I MITT LIV

Jag vaknade klockan 07:10 innan jag gick upp låg jag i sängen och gjorde ingenting. När jag hade legat i sängen ett tag gick jag upp och spelade JURASSIC WORLD THE GAME på mobilen. Klockan 08:15 gick jag ner till nedervåningen och värmde mig framför brasan. Där satt jag och klädde på mig ett par adidas shorts och en T-shirt medans min mamma lagade frukost. Till frukost åt jag mjölk med flingor, stekt ägg, knäckemacka med smör och drack pressad apelsin.

11:00 Gick jag ut på vårat berg och pratade med min granne Noah vi pratade om vad vi skulle

göra idag. Vi fick jobb av våra mammor vi skulle skrapa bort mossa från vårat berg. Vi blev nästan klara efter tre timmar. Sen orkade vi inte mer så vi gick in och spelade ROBLOX och JURASSIC WORLD THE GAME. ROBLOX är ett dataspel som man spelar på datorn med flera spel i. Klockan 16:00 Åt jag middag med Noah och min mamma vi åt lax och potatis. Resten av kvällen tittade jag på TV sen lyssnade jag på en bok ”Dagbok för alla mina fans” innan jag gick och la mig.

Jag brukar åka bil till skolan och gå hem. Jag går alltid hem med två kompisar som heter Noah och Elias. Vi umgås så länge det bara går sen går vi till våra aktiviteter. Mina aktiviteter är fyra gånger i veckan. Jag går på friidrott, tennis, golf och segling.

Publicerat

4 juni 2020

Berättat av

Alvin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00262

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

HagaLyckebyskolan

Klass

4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!