Mitt Liv

Berättat av Pontus

Född 2009. HagaLyckebyskolan. 4A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

25.05.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela Fortnite, Roblox och Minecraft och att titta på Youtube.

Roblox är ett spel där man kan spela olika spel någon har gjort.

Minecraft är ett spel där man kan bygga hus och döda olika monster.

Youtube är en sida man kan lägga upp videor på.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Klockan 6:40 idag så gick jag upp. Sedan klockan 7:00 åt jag frukost det var två havre mackor en med smör, skinka och en med hallonsylt. Efter det gick jag ner och klädde på mig en kortärmad tröja, ett par mjukisbyxor och en munktröja. Efter det gick jag och borstade tänderna och tog munskölj. Sedan klockan 7:40 gick jag med min hund och pappa iväg så att jag kunde ta bussen till skolan.

Klockan 8:10 så började vi med tyst läsning sedan hade vi matematik. Klockan 9:20 hade vi rast sedan 9:40 gick vi in och hade engelska och svenska. Efter det hade vi lunch och sen rast till 12:00 efter det så hade vi NO tills vi slutade klockan 13:00. Sedan tog jag bussen hem och då såg jag min irländska röda setter och mamma ute så då sprang jag till dem sedan när vi kom hem så gjorde mamma gröt.

Efter det gick jag ner och spelade Fortnite. I Fortnite så är det 100 spelare mot varandra man kan bygga, simma, döda bossar och spela olika spel sorter t.ex 1 mot 1, 2 mot 2, 4 mot 4, först till 125 kills och kreativt. Efter det så åt vi middag vid 19:30 sedan gick jag och spelade lite Fortnite och sedan gick jag och tog på mig pyjamas, borstade tänderna och lade mig och sov.

Publicerat

8 juni 2020

Berättat av

Pontus

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00343

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

HagaLyckebyskolan

Klass

4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!