Mitt Liv

Berättat av Dante

Född 2007. Skogskällan. Klass 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

11.05.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Efter skolan brukar jag prata lite med kompisar och så. Annars gillar jag att gå promenader i skogar och klättra på berg eller nånting sånt. Jag gillar också att spela TV-spel. Som till exempel Scrap mechanic och Roblox. Inte Fortnite. Jag brukar rita på papper och borden i klassrummet.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej. Jag heter Dante och är 13 år gammal. Idag gick jag upp ur min våningssäng kl 07:10 typ. Sen åt jag frukost. Till frukost åt jag kvarg med blåbär. Det brukar jag äta varje morgon. Efter jag hade ätit satt jag på mig kläder. Det var nån svart tröja och shorts. Jag brukar ofta gå i shorts även fast det är vinter. Jag har inte så mycket känsel i benen så jag känner inte så mycket när jag ramlar omkull eller så. Efter jag hade klätt på mig kollade jag på klockan Och såg att jag skulle gå. Jag gick till en buss som kör mig till skolan. Sen hade jag en 6 timmar lång skoldag med 20 minuter lunch tid. Efter jag slutade skolan tog Jag en buss hem igen och satt mig i soffan och slappnade av och tittade på Tik Tok. En stund senare gjorde mamma mat till mig och min lillebror, och sig själv såklart. Efter vi hade ätit kollade jag på min telefon lite till och sen skulle vi lägga oss. Jag tog min tandborste satt på lite tandkräm och började borsta. Sen la jag mig i sängen och somnade.

Det var en dag i mitt liv!

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Dante

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00560

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skogskällan

Klass

Klass 6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!