Mitt Liv

Berättat av Henrik

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

28.04.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Jag heter Henrik, jag är 12 år gammal och går i 6an på köpingebro skola.

Jag vaknar av att min Mamma väcker mig vid klockan 07:30 sen så går jag upp och klär på mig och jag väljer inga speciella kläder utan bara det jag känner för att ha på mig sen så går jag och äter frukost och jag äter oftast mackor med ost, skinka och kaviar som min Mamma har gjort.

Och sen när det är dags och gå till skolan och jag sticker oftast hem ifrån rätt så sent typ 08:25 och vi börjar 08:30 och jag cyklar till skolan. Och när jag är i skolan så samlas vi i klassrummet sen så börjar vår dag och när vi arbetar så använder vi oftast datorn men några gånger skriver vi förhand.På tisdagar så har vi svenska,No och demokrati timme och sen på onsdagen så har vi b-språk och jag har tyska och sen när vi kommer tillbaka från norreport där vi har språk så har vi svenska,engelska eller matte det beror på vad vi behöver göra.

Sen när det är dags och äta vid 12:00 eller 11:30 så går vi till matsalen, som är rätt så stor och jätte högt i tak vi äter oftast fisk minst 2 gånger i veckan men vi äter inte soppa så ofta men det är oftas god mat och efter vi har ätit så har vi rast,då är jag med mina vänner, Otto,Troy och Hugo och då går vi typ bara runt och snackar eller ibland så spelar vi också fotboll.

När jag kommer hem så sätter jag mig och spelar med mina vänner, jag spelar oftast Fortnite det spelet går ut på att vara den sista kvar alltså du möter 99 andra personer runt om i världen och tävlar och vem som kan döda flest och vara den sista kvar i rundan.

Men jag är också med kompisar efter skolan och då brukar vi cyklar runt och vi är oftast hos min kompis Otto. När jag är hemma igen så brukar jag inte hjälpa till jättemycket men jag gör det då och då och dom jag umgås med är Troy,Hugo och Otto för det är mina bästa vänner. Sen när jag kommer hem från att vara med mina kompisar och då äter jag oftast middag och det gör vid vi typ 18:00 sen så går jag in och spelar eller så sticker jag ut med kompisar igen och så kommer jag hem vid typ 19:30 och ibland 20.00.Sen så sätter jag mig och spelar till 21:30 då går jag och lägger mig, jag brukar ligga med min mobil rätt så länge tills jag somnar.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Henrik

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00571

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!