Mitt Liv

Berättat av Dante

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

30.04.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej!

jag heter Dante Jarl och jag är 13 år, jag går på Köpingebro skola. Köpingebro ligger i Skåne, Ystad. Jag vaknar antingen av min mamma som väcker mig eller av min mobil. Efter jag har vaknat så tar jag på mig kläder, jag väljer oftast en t-shirt ochen hoodie över, och jeans. Efter det så gör jag min frukost och jag tar oftast fil och macka. Sen runt klockan 8 så går jag till skolan. antingen cyklar jag eller går jag. På en Torsdag så börjar vi med

matte i 1h 20min och då ser vi på en serie och svarar på frågor. Efter det så har vi rast i 30 min. Efter det så har jag idrott I 40 minuter det är olika typ vad vi gör på idrotten, och efter det så har jag bild då målar eller ritar vi bilder och sånt. Efter bilden så har vi lunch och rast.

efter det. Sen har vi SO. Sen har vi engelska och efter engelskan en till engelska. Sen när jag kommer hem så brukar jag äta något lätt om jag är hungrig. Efter det så brukar jag antingen sätta mig vid min dator eller gå på min gymnastik i 3 timmar, 4 dagar i veckan. På Torsdagar har jag inte gymnastik så sitta med datorn och spela. Men när jag har gymnastik så brukar vi oftast köra lite tumbling och trampett, några dubblar och både framåt och bakåt på tumbling. Och när jag spelar spelar jag både roblox och minecraft, men mest minecraft.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Dante

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00578

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!