Mitt Liv

Berättat av Hanelle

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

07.05.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej, Idag vaknade av att min väckarklocka som ringde klockan 06.30 på morgonen. Efter den har ringt så ligger jag kvar i sängen och tittar på min telefon till klockan är 06:45. När klockan är 06:45 så tar jag på mig kläder. som jag har valt innan eller som jag väljer på morgonen.

Efter jag har tagit på mig kläder så går jag och äter frukost. Jag äter frukost vid 07:00. Jag brukar nästan alltid äta gröt och en macka. Ibland äter jag bara macka och kanske lite yoghurt till. När jag äter frukost så tittar jag på min dator eller telefon.

Efter jag har ätit frukost så borstar jag mina tänder och då är klockan 07:15 eller 07:20.

Efter jag har borstat mina tänder så ser jag till att jag har allt med mig till skolan.Jag brukar alltid ha med mig min dator, mattebok, skolpapper, pennor och suddgummi, läsebok och en skolbok som jag skriver ner alla mina läxor som jag kan öva på.

När klockan är 07:35 så börjar jag ta på mig ytterkläder. När klockan är 07:40 så går jag ner till min cykel och ska cykla till tågstationen.Ibland möter jag upp min kompis och så cyklar vi till stationen tillsammans i Ystad eller så går jag ner till bussen som går klockan 07:49 till stationen och då åker min kompis med den med mig. Vi cyklar tillsammans eller så åker vi buss tillsammans.Tåget går klockan 07:58 från ystad. När jag är hos pappa så tar jag alltid tåget klockan 08:13 på morgonen och då går jag till tågstationen.

Vi kommer att börja med att cykla från Ystad till Köpingebro istället för att ta tåget till min skola.

Bifogat material

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Hanelle

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00581

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!