Mitt Liv

Berättat av Jenning

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.05.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt hem.

Detta är mitt hem och jag bor tillsammans med min Mor Anne-May och min far Ola, min storasyster Yasmine, jag som mellan barn, min lillebror John.

Jag flyttade dit där när jag var 1,5 år så jag har bott där i 11,5 år. Vi har 4 sovrum, 3 stora rum, 2 badrum, en källare med pannrum, tvättstuga, matkällare,+2 andra rum. Jag har mitt egna rum jag sover där inne själv.

När man kommer in i mitt rum så har jag mitt skrivbord rak fram och sen till vänster om det har jag min säng sen ett fönster i mitten mellan mitt andra skrivbord och min stora hylla utanför mitt fönster ser man en häck och och träd och gräsmatta. Jag har alltid en rgb ljus slinga som jag alltid har på rött.

Det jag gör i mitt hem är att sova, gå på toa, spela dator, äta, hjälper till med att tömma och fylla diskmaskin, tömma kattlådan och städar.

Min favoritplats i mitt hus är mitt egna rum och vårt tv rum och köket

I vårt hus så har vi lite regler som man ska följa: inte ha dåligt språk, inte använda mobilen vid matbordet, inte slåss, inte förstöra och respektera varandra.

Vi har ett ganska så stort hus så man behöver hjälpa till ganska mycket. Jag hjälper till med allt bland annat fylla diskmaskin, sortera kartonger som ska slänga, tömma kattlådan, och gå ut med soporna.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Jenning

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00602

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!