Mitt Liv

Berättat av Elias

Född 2007. Svenska Skolan på Mallorca. klass 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

01.06.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

På morgonen vaknar jag runt 8 tiden och då ligger jag kvar i sängen för att jag inte gillar att gå upp. Sen runt 20 min senare är jag redo att gå ner och äta frukost och då äter jag oftas mackor, äggröra, gröt och yogurt.

Efter frukost går jag upp och borstar mina tänder och gör mig redo för skolan. Eftersom den här tiden då jag skriver denna text är vi i karantän och vi har online skola. Efter jag borstat går jag ut en liten stund och skjuter några

innebandy skott för att få in lite rörelse.

När jag är klar med allt detta är klockan ungefär runt 9:30 tiden och då går jag ner och sätter mig med skolan. Min första rast kommer vid 12 tiden och då går jag och äter lunch och vad det är för lunch beror helt på vad det är för dag. När jag ätit min lunch går jag oftast ut och gör något kul kanske till och med går ner till en fotbollsplan som är väldigt nära vårt hus. När jag kommit hem går jag in på mitt nästa möte för att se vilken uppgift jag ska göra. När jag blir klar med skolan runt 16 tiden går jag ibland ut och leker med kompisar eller så går jag ner och pratar med någon. När jag börjar bli hungrig går jag och frågar vad det blir för mat och då blir jag oftast väldigt glad för jag gillar oftast allt mina föräldrar gör. När maten är redo går jag ner och sätter mig och äter. Efter maten brukar jag se på lite tv innan jag gör mig redo för sängen när jag är klar med allt det så är klocka ungefär 21:00 och då lägger jag mig och läser i en halvtimme innan jag somnar.

Tack för att ni läste om min dag

Elias

Publicerat

18 juni 2020

Berättat av

Elias

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00621

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Svenska Skolan på Mallorca

Klass

klass 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!