Mitt Liv

Berättat av Felicia

Född 2007. Kung Karl 46. 6AB.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

(Tisdag)

Jag vaknar klockan 06:30 och sen tittar jag på mobilen i 5-10 minuter.

När jag sedan går upp byter jag om.

Jag går sen tvärs över hallen och in till toaletten och borstar tänderna och sen mitt hår.

Sen när klockan slagit 07:10 går jag o tar på mig ytterkläder och 07:15 sticker jag till bussen med Emmie(min lillasyster).

När jag kommer till skolan sätter jag mig vid ett bord och väntar på mina kompisar ska komma för vi brukar mötas där. När dom kommer pratar vi och sen klockan 07:55 går vi genom 7-9s korridor till spanskan och ibland går vi tidigare men då får vi stå och vänta i 7-9s korridor.

Och när klockan slagit 08:00 har skoldagen börjat och så går jag i skolan tills 15:20.

Under skoldagen har jag 7 lektioner som är Spanska, So, Matte, Svenska, Engelska och No. Men när vi väl går på lunch är det inte min favoritmat och jag äter oftast inte Lunch på tisdagar eftersom det alltid är fisk. Men jag får sitta och vänta i matsalen på att mina vänner ska ha ätit klart, men jag gillar att vi inte har specifika platser vi ska sitta på, men varje gång man ska hämta mer behöver man byta tallrik pga Coronaviruset. Och när man ska gå in och ta mat behöver man stå med 1 meters mellanrum också.

Men sen har vi lång rast då vi brukar kö fotboll eller bara prata och gå runt. Efter alla lektioner då vi slutat 15:20 tar jag bussen hem de kan ta runt 1 timme att komma hem. När jag kommer hem på tisdagar får jag alltid stressa för jag ska på fotbollsträning men jag behöver också ta något att äta så jag tittar i kylen jag brukar oftast ta typ nån macka eller yoghurt. Sen byter jag om och fyller min vattenflaska med vatten och när mamma och pappa kommer åker vi till träningen som börjar 17:00. På träningarna gör vi olika saker som att skjuta på mål, fys, matcher och mer.

Men när träningen slutar är det bara att åka hem, och äta middag och duscha. Sen är det bara att gå och sova 🛏💤

Men jag titter alltid på mobilen i typ 1 timme innan jag går och sover haha.

Publicerat

19 maj 2020

Berättat av

Felicia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00149

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kung Karl 46

Klass

6AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!