Mitt Liv

Berättat av Freja

Född 2007. Kung Karl 46. 6AB.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

*Mitt liv 2020*

Klockan 06:35 vaknar upp i min stora svarta säng. Jag tänder min lilla vita lampa och kollar runt i mitt ganska stora rum med vita väggar och en tv, jag delar inte rum med någon. Sedan tar jag min iphone 7 och kollar på youtube eller är inne på snapchat. :>

Jag råkade att somna om och sov typ i en halvtimme.

Sedan klockan 07:10 vaknade jag igen, hoppar jag upp från sängen och börja klä på mig en stor oversize vit hoodie och svarta byxor. När jag har klätt på mig så började jag gå ner till köket och gör frukost sedan så sätter jag mig vid vårt köksbord och äter min frukost.

När jag har ätit klart så går jag in i badrummet, borstar tänderna i typ två min.

Sedan innan skolan börjar kl.08:00 så går jag och klär på mig mina ytterkläder,när jag är klar så säger jag hejdå till mamma och hoppar på min blå cykel och börjar cykla till skolan, jag går i skolan från 08:00-13:30 typ nästan varje dag.

På rasterna så chillar jag och mina vänner och pratar om allt möjligt,när de är lunch så måste alla tvätta händerna och man måste stå en meter ifrån varandra. Förut fanns de långbord men inte nu längre nu så är de små bord överallt, varför vi har så är för att minska risken för coronaviruset aka covid 19.

När skolan är slut så går jag till min cykel och cyklar hem, när jag kommer hem så börjar jag att gör melis,sedan så sätter jag mig ute i den varma solen.

När jag har ätit klart så går ut och tar en cykeltur ute i naturen, när jag

kommer hem från cykelturen så går jag upp till mitt rum och spelar på min mobil.

När de är mat så går jag ner för våran stora trappa och går och äter mat.

När jag har ätit klart så tar jag med mina syskon ut och hoppar på studsmattan och spelar spel. Sedan när de är kväll så hoppar jag in i duschen och går och borstar tänderna. Klockan 23:00 så går jag och lägger mig i min stora svarta säng

Publicerat

19 maj 2020

Berättat av

Freja

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00150

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kung Karl 46

Klass

6AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!