Mitt Liv

Berättat av Allis

Född 2008. Korsängsskolan. 5 röd.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.04.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Allis jag är bra på det mesta, jag gillar att lyssna på k-pop och lära mig danserna till dem.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt larm ringer när klockan är 06:00. Jag stiger upp och går ner till köket. Medans kollar jag på mobilen. Jag väntar till klockan slår 06:20. då tar jag min goda hårdmacka. Idag blev det kaviar som pålägg. jag äter upp min macka medans jag kollar på mobilen. Min första lektion på dagen blir träslöjd på just denna dag hade jag inget att göra och satt mest och prata med min kompis. Sen blir det Svenska och vi läser en jätte bra bok som heter Fyr 137.

Efter Svenskan blir det äntligen rast och jag och min kompis kör sleep my little child. Vilket går ut på att man skakar bebisen (jag) så att den ”sover” och barnet ska kolla på mamman (min kompis) utan att hon ser. Efter ska vi ha SO och vi kollar på En rolig historia vi ska också göra papper till. Vi äter lunch efter SO:n och det blev det fiskburgare. När jag har ätit klart går jag ut på rast och leker sleep my little child igen.

Vi går in 12:25 och då blir det Engelska. På Engelskan jobbade vi med Quizlet Vi tävlade och man kan ju säga att mitt lag var väldigt nära på att vinna men ett lag var bättre. Och nu är skoldagen avklarad. Jag går ner till min cykel och låser upp den sen cyklar jag fort som blixten hem.

Nu är jag hemma och chillar lite. Sen spelar jag lite med min kompis men först tvätta händerna. Det är ju en fredag så jag försöker lära mig en ny k-pop dans och lär mig den. Låten blev ITZY dalla dalla. Det tar ju lite tid men jag lär mig de innan maten. Maten var jätte god det blev köttfärs biffar med tzatziki och bulgur mhmhhmh. Nu spelar jag ett utav mina favorit spel Rainbow six siege.

När klockan slår 20:00 är det dags för fredags myset jag hämtar en skål med chips och lite isvatten. Jag fortsätter spela jag vinner några gånger och efter jag fått nod kollar jag på Netflix. Jag lägger mig sent som vanligt på fredagar alltså runt 01:00.

Publicerat

26 maj 2020

Berättat av

Allis

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00173

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Korsängsskolan

Klass

5 röd

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!