Mitt Liv

  • Malwina

  • Malwina

  • Malwina

Berättat av Malwina

Född 2009.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

10.03.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att spela handboll ,gymnastik och att var med vänner

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Malwina och är 11 år jag ska berätta vad jag gjorde tisdagen den 10 mars 2020.

MORGON

Imorse väckte pappa mig kl:06:34 då låg jag kvar i sängen i 20 minuter och tog de lungt och sen gick jag upp och klädde på mig jag valde mina svarta jeans,Min hollister t-shirts och min gråa hoodie.Efter det gick jag till köket och gjorde frukost.

Här är min frukost jag åt en avokadomacka med ost och smör och jag drack apelsinjuice.

Efter frukosten borstade jag tänderna och sen åkte vi bil till skolan de tar 15 minuter ungefär.På vägen till skolan såg jag några hästar som jagade varandra.När jag kom till skolan var mina kompisar redan där mina kompisar heter

Lisa,Moa och Wilma de är jättesnälla.Här mitt

schema:

08:10 Morgonpass

08:40 idrott

09:30 rast

09:50 bild

11:00 lunch

11:30 rast

12:00 utvecklingssamtal

12:30 slutar

Min skoldag

På morgonpasset berättar våran lärare om dagen vilken lunch det är och vilka lektioner vi har.Efter morgonpasset har vi idrott det är mitt favoritämne.Vi går utomhus till idrotten.Och när vi kom till omklädningsrummet bytte vi om till våra idrottskläder på idrotten körde vi Harry Potter det är en boll lek då man ska kasta bollar på varandra.Vi körde tjejer mot killar och tjejerna vann.Efter idrotten duschade vi och klädde på oss.Sedan hade vi rast sen jag och mina kompisar gungade i kina gungan det är en stor gunga i den får plats fem stycken i.Vår andra lektion var bild det är jag inte så bra på så det är inte så kul men idag gjorde vi skisser på broar det var iallafall kul! Efter bilden var det lunch vi äter kl 11:00 det blev chili con carne med ris.Det var inte så gott.Men efter lunchen fick man gå hem men jag Lisa,Moa,Wilma gick till pizzerian och satt och åt sallad och bröd.Klockan 12:00 hade jag utvecklingssamtal så jag gick till skolan och Wilma följde med mig.Utvecklingssamtalet gick bra. Efter det gick jag och Wilma till pizzerian vi köpte varsin barnpizza.Lisa och Moa var ju redan där så dem väntade på oss när vi åt.

Eftermiddag

Jag tog Hawaii pizza den var supergod!Vi åt i en halvtimme.Efter pizzan gick vi till malmsjön och gungade på ett långt rep över en å vi gungade jättelänge.Sedan kramade jag och Wilma hejdå till Lisa och Moa och gick till skolbussen den åker klockan 14:30.Jag satt bredvid Wilma på bussen.På bussen pratade vi om gymnastiken som vi har idag.När vi var framme såg vi några getter som klättrade på staketet in till dom.Sen gick vi på grusvägen hem till Wilma.Hemma hos Wilma pluggade vi matematik och åt mellis.När vi hade ätit ringde Isabelle hon är våran kompis hon ville komma hem till Wilma.Efter en stund kom hon.Då bestämde vi oss att gå till Isabelle .tar 5 minuter att gå hem till Isabelle.När vi kom hem till Isabelle hoppade vi studsmatta.Hos Isabelle åt vi spagetti och köttfärssås.Wilmas mamma kom precis när vi hade ätit klart och skjutsade oss till gymnastiken.Påväg till gymnastiken lysande vi på melodifestival låtarna som gick vidare till final och ”The mammas vann”mello.När vi kom till gymnastiken så gick vi genom omklädningsrummet till våran träningshall.Klockan 17:00 börjar våran träning.

Här tränar vi.Vi hade fristående idag det var roligt vi övade igenom vissa delar inför tävling i helgen!19:00 slutade vi vi sa hejdå till till alla och pappa kom och hämtade oss.

Kväll

Vi lämnade mina kompisar först sen åkte vi hem och jag duschade.Efter duschen åt jag.Jag åt en macka med ost och skinka och ett glas mjölk medans vi åt kollade vi på tv.Sen gick jag och borstade tänderna och gick på toa.Klockan 21:33 gick jag till min säng och lade mig och sov.

Slut det var min dag!

Skola: Malmsjö skola

Klass: 5a

Publicerat

26 mars 2020

Berättat av

Malwina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00046

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kung Karl 46

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!