Mitt Liv

Berättat av Karina

Europaskolan. PYP4B.

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Karina. Och jag älskar att baka. Jag bakar med min mamma. och ibland bakar jag själv. Jag går på skridskor nästan ett år. När jag var 8 år så var jag inte bra på att åka skridskor. Och jag älskar jul, och min födelsedag, och min familj .

SLUT

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Idag jag vaknade klockan 6.50 Då gick jag att äta frukost. Jag ätit macka. När jag ätit klar så går jag till mitt rum och klär på mig . Jag klär på mig en kofta och ett par byxor Sen går jag borsta tänderna. När jag borstade tänderna klar så går jag till skolan. Jag går till skolan på tunnelbana Först har vi 10 minuter att läsa då har vi veckans mål alltid men idag hade vi värdegrund. Efter värdegrund har vi frukt. Vi äter frukt och vi har rast. Vi har aktiviteter på rast och idag har jag Board game men vi kallar Board game Boring game. Skolan slutar 14.00. När jag går hem då tar jag telefon eller dator. På måndagar har jag skridskor och tisdagar fredagar söndag har jag skridskor. När jag går hem då tar jag sinn mobil eller dator eller ritar. Jag gillar att prata med sin föräldrar eller sina kompisar. Jag har bästa vänner dem heter Lovisa Linn Miriam och Nikki. Nu är det coronavirus alla måste bli två meter avstånd. Det är inte roligt att bli två meter avstånd. Alla måste bli hemma och lära sig i dator. Jag gillar att bli hemma men det är roligare att bli i skolan. För att man kan ses med sina kompisar. och med sina kompisar är jätteroligt. Men jag gillar mer min familj. På fredagar vi kollar en film. men inte alltid. Vi älskar att kolla på melodifestivalen. Jag älskar att BAKA och att simma. Jag umgås med sina föräldrar när jag är hemma. Och när jag är i skolan då Leker jag med sina kompisar. Jag går i pyp 4b och jag älskar min klass och jag älskar skolan vårt europaskolan som var den första bank i sverige.SLUT.

Publicerat

8 juni 2020

Berättat av

Karina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00314

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Europaskolan

Klass

PYP4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!