Mitt Liv

Berättat av Natalie

Född 2009. HagaLyckebyskolan. 4A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

15.08.2019

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Natalie! Jag är just nu 10 år gammal men jag fyller 11 år den 15/8-2020. I min familj är vi 6 styckna det är mamma pappa mina två stora syskon Maria och Andrea och min hund Prince. Jag är född i Sverige men min familj och jag är serbiska. Min favoritsport är fotboll och jag spelar i Vendelsö IK

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Natalie!Idag fyller jag år det är torsdag 15/8- 2019. Min storasyster Andrea väckte mig kl 08:00 på morgonen och jag var så trött. Vi gick till köket och där såg jag mina presenter, jag blev så glad. Mina föräldrar hade börjat jobba tidigt på morgonen men alla presenter stod vid köksbordet. Jag öppnade presenterna och det var hörlurar, en dagbok och lite skolsaker. Jag älskade mina presenter och blev så lycklig, mamma hade dukat bordet så fint. Kl 09:00 åt vi frukost, vi åt våfflor och det var de bästa våfflorna jag har ätit.

Sedan borstade jag mina tänder och klädde på mig då blev kl ungefär 10:00. Mina klädder var min favorit T-shirt och jeans. Idag var det varmt ute så jag hoppade lite på studsmattan och blev så andfådd. Jag hoppade till kl 10:30 sen gick jag och åt lite mellis. Jag åt en macka med smör, gurka och ost. Kl 11:00 så badade jag i min pool, jag älskar min pool och kan vara där i flera timmar. Jag badade i en timme och klockan hade redan blivit 12:00 sen jag gick och duschade.

Jag tittade jag lite på min mobil i cirka 20 min, jag gjorde massa TikTok. Tik Tok är när man lägger up olika danser, challenge och andra roliga saker. Efter det ville jag spela lite spel på min dator kl blev 13:00, jag spelade Roblox och Starstabel. Kl 13:30 cyklade jag lite runt huset sen blev kl 14:00 och då kom mamma och pappa hem. Dem gav mig massa pussar ock kramar. Sen var jag med min kompis Izabelle vi hoppade lite, cyklade och badade då blev kl 16:00. Izabelle är min bästa kompis. Jag och Izabelle hjälpte till med middagen, pappa grillade massa goda saker. Mamma sa att vi kunde gå och göra något annat så vi ritade en jättestor king plan. 17 åt vi middag som var jättegod, efter middagen så kollade jag och Izabelle på film i mitt rum vi åt marängtårta som mamma hade bakat, hon är bäst på att laga tårtor. Efter filmen så spelade vi lite king och hoppade. Då blev kl 18 och Izabelle behövde åka hem. Sen var jag med familjen, vi kollade på film och åt snacks. Klockan blev 19 och jag satt bara med min mobil i en timme. När klockan blev 20:00 så gjorde jag mig i ordning jag borstade min tänder, fixa mitt hår och byte om till min pyjamas. Då blev kl 21:00 jag blev så trött efter en lång dag jag somnade på en gång när jag la mig i sängen. Det var en super bra dag!

Publicerat

8 juni 2020

Berättat av

Natalie

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00316

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

HagaLyckebyskolan

Klass

4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!