Mitt Liv

Berättat av Alexander

Född 2007. Skogskällan. 6A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

01.05.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Dagen börjar med att jag vaknar klockan nio av min telefon. Vi har sovmorgon för att halva klassen har hemkunskap. Jag går upp och tar på mig kläder, sedan går jag upp och äter frukost ofta äter jag macka med ost eller så äter jag yoghurt med frysta bär. Medans jag äter så kollar jag på youtube ofta kollar jag på spel. Sedan borstar jag tänderna. Då brukar klockan var cirka tio, då brukar jag bara kolla på telefonen till 10:20. Sedan kollar igenom väskan så att jag har allt jag behöver och tar på mig ytterkläder och tar på min cykel hjälm och börjar cykla jag brukar möta min kompis nedanför backen. Det tar kanske sju minuter och när jag kommer dit så umgås jag bara med mina kompisar.

Skolan börjar med svenska för mig då har vi en 40 minuters lektion sedan har vi lunch. Ofta är det potatis på lunchen, men på fredagar är det ofta lite godare mat som pannkakor eller spagetti osv. När vi är på lunchen får vi bara äta cirka en kvart tills högstadiet kommer sedan har vi rast på rasterna brukar jag spela basket. Fast korgarna är olika höga och en har rep och en har inte nät eller kedjor. Efter rasten har vi bild på bilden jobbar vi med en instruktionsfilm som kan vara om vad som helst. Efter bilden har vi svenska igen på svenskan jobbar vi med en dag I mitt liv sedan efter svenskan slutar vi ofta får vi sluta lite tidigare.

När vi slutar cyklar jag tillbaka hem tar jag samma väg ofta cyklar jag tillbaka med samma kompis. När jag kommer hem så spelar jag på mitt ps4 ofta spelar jag gta (grand theft auto).

Publicerat

15 juni 2020

Berättat av

Alexander

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00466

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skogskällan

Klass

6A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!