Mitt Liv

  • Johan lagesson

  • Johan lagesson

  • Johan lagesson

  • Johan lagesson

Berättat av Johan

Född 2007. Skogskällan. 6B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.07.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Johan och är 12 år. Jag älskar att idrotta nästan vilken bollsport som helst tycker jag är kul. Men jag gillar mest Bandy och fotboll.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag blir väckt av mitt alarm 06.50 och kollar lite på min mobil. Sen ungefär klockan 07.00 går jag ner och äter frukost. Jag brukar dricka smoothie och ett stort glasvatten med en c-vitamin tablett i.Sen borstar jag tänderna och gör i ordning mig inför skolan. Jag brukar cykla till skolan Eller får skjuts av min storebror på hans moppe. det tar ungefär 7 minuter att cykla till skolan. Med moppen tar det 2 minuter. Jag brukar oftast ha på mig ett par jeans och en Hoodie. Jag är ganska medelmåttig i skolan. Efter skolan så brukar jag va med kompisar om jag inte är med kompisar brukar jag koka nudlar och kolla på mobilen ett tag eller så brukar jag spela ett litet tag med andra kompisar. När mina föräldrar kommer hem så brukar vi laga mat innan min träning. Sen så åker jag på träning. När jag kommer hem från träningen brukar jag träna lite extra. Det kan till exempel vara att jag kör lite armhävningar. Sen så duschar jag. När jag duschat så tar jag på mig ett par mjukisbyxor och en skön hoddie och chillar innan jag går och lägger mig. Jag brukar gå och lägga mig mellan 21.30 till 22.00.

Publicerat

15 juni 2020

Berättat av

Johan

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00482

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skogskällan

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!