Mitt Liv

Berättat av Viktor

Född 2009. Fjällbacka skola. Årskurs 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.10.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Hej! Jag heter Viktor Kåwert och jag är 11år gammal och är född 11/04/09. Och jag bor i ett litet samhälle på västkusten som heter Fjällbacka. Men jag bor en liten bit utanför Fjällbacka i ett ställe som heter Bräcke. I mitt rum har jag en garderob, ett tv-spel, en säng och massa förvaringsplats. När jag var liten så bodde jag i Göteborg i ett ställe som heter Torslanda.

När jag vaknar på morgonen så vaknar jag av mitt alarm på mobiltelefonen 6:40. Jag klär på mig oftast jeans shorts en T-shirt och en långärmad tröja. Jag äter en rostad macka, vaniljyoghurt och dricker bubbelvatten som är kolsyrat vatten som man bubblar i en Sodastreamer. Sen går jag och borstar tänderna med tandkräm och en eltandborste. Det gör jag varje dag iförsig.

Sedan går jag till en bensinstation och därifrån åker jag skolbuss till Fjällbacka skola, och skolan börjar 8:10 och slutar 13:20 eller på dom längre skoldagarna slutar jag 14:50. I min klass går vi i en 4-5-6. Vi är tre klasser i en klass, men vi är bara 38st i alla klasser men i vår klass är vi 10st bara. Vi brukar börja med ett matte pass på morgonen efter vi gått morgonpromenad. Vi brukar ha svenska, teknik, So, No, idrott som vi har i gympasalen på vintern men på sommaren ute men vi har bara idrott en gång i veckan. Vi har också engelska och i 6:an har vi språkval där man kan välja tyska, spanska och engelska, jag ska nog välja spanska eller engelska.

Men på fritiden går jag i fotboll och golf. Det är mina favoritsporter! Jag brukar spela golf mycket för att vi bor jättenära Fjällbacka golfklubb. Min pappa spelar också golf och jag, pappa, min kompis Harry och hans pappa. Det är kul. Ibland spelar vi scramble. Jag har golfträning en gång i veckan och det är på en onsdag. Fotboll har jag två gånger i veckan och det är på en tisdag och en torsdag. Jag går i ett lag som heter Hamburgsunds IF. Vi inte så många, bara 10st. Jag hejar på Chelsea som ligger i London och spelar i

Premier League.

På kvällarna brukar vi äta mat! Vi brukar äta vid 18:00-19:00 Min favoritmat är sushi. Jag älskar det! Mi favorit sushibit är laxrulle och tonfisk nigiri. Men jag gillar lax i ugn, potatis och citronsås/hollandaise. Men grillad fläskfile är också gott. På sommaren äter vi äta ute men på vintern äter vi inomhus.

Efter middagen duschar jag, spelar, på Ps4. Det är ett Tv-spel och på det kan jag spela massa spel i själva ps4 boxen. Efteråt borstar jag tänderna. Sen går jag och säger godnatt och lägger mig som jag oftast gör 21:30-22:00. Men innan jag somnar kollar jag lite på min telefon.

Hejdå!

Publicerat

27 oktober 2020

Berättat av

Viktor

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00858

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Fjällbacka skola

Klass

Årskurs 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!