Mitt Liv

Berättat av Leo

Född 2009. Hogstorp skola. Hogstorp år 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

06.10.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Leo och är 11 år. Jag fyller i december. På morgonen så brukar mamma väcka mig. Sen så åker jag buss till skolan. Jag har en syster som är 8 år och går i klass 3. Jag har en mamma som heter Lisa. Hon är 39 år och hon, jobbar 50% på en fritidsgård och 50% på Dingle som kurator. Min pappa heter Andreas och är 40 år han jobba på riksbyggen. Jag har en hund som heter Jezzi och hon är 3 år. Vi har också 3 hästar en äger vi, en är våran kompis häst och en har vi som foder häst. På morgonen så äter jag en macka med juice. Sen åker jag till skolan med buss. Min första pass börjar klockan 08:25. Vi har första passet Svenska/idrott första. Andra passet har vi matematik sen har vi Engelska och sista passet har vi NO. Idag åt vi fiskgratäng de var jätte gott.

När jag kom hem efter så tog jag cornflex och mjölk. Medan jag åt så satt jag och tränade på min Engelska läxa. Jag sitter typ och gör Engelskaläxan i 20 minuter. Sen går jag till mitt rum och spelar ett spel som heter fortnite. De går ut på att döda varandra och vinna. De är 12 års rekommendation. Jag brukar spela online med minan kompisar om jag inte gör det så spelar jag själv. Jag spelar oftast i 3 timmar typ. Sen spelar jag ett spel som heter pokémon go på mobilen. Det går ut på att man ska fånga pokemons och att gå upp i level. Max leven är 40. Sen har spelat äter jag kvälls mat, de blev macka med smör och ost. Min favorit mat är tacos.

Jag tränar fotboll och handboll. Jag tränar fotboll på söndagar och onsdagar. I handbollen tränar jag måndag och onsdag. Jag brukar ha handbolls match oftast på lördagar och fotbolls match oftast på söndagarna. Fast nu får inte föräldrarna var och kolla för att det är ett virus som heter corona det är en virus man kan få och om man får det så kan man ha svårt och andas man hostar, förkyld och har ont i huvudet och ont i halsen. De är farligare för gamla att få det än barn för att de gamla har sämre immunförsvar.

Publicerat

3 november 2020

Berättat av

Leo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00876

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Hogstorp skola

Klass

Hogstorp år 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!