Mitt Liv

Berättat av Jacob

Född 2009. Kungsklippeskolan. A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

15.10.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om sushi läsk och thai boxning och playstation 4

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

På morgonen försov jag mig. Efter frukosten tog jag på mig kläder. Jag valde svarta puma byxor med en svart tröja. Till frukost åt jag flingor med mjölk. Frukosten var helt okej. Sen går jag till Huddinge-station och tar pendeln till skolan.

Framför skärmen spelar jag på min telefon. På min telefon kollar jag mest på apex legends, men hemma spelar jag de på mitt PlayStation 4. Apex legends är ett spel som handlar om att du har ett lag. Oftast är vi 3 personer i laget. Varje lag har en jumpmaster och den bestämmer var laget ska landa. Det finns nio gubbar som man kan välja bland.

Varje gubbe har en utveckling min favorit gubbe är en gubbe som heter blood hound han kan se folk på nära avstånd tex om man använder hans tillfälliga attack kan han se igenom väggar.

De finns 59 personer i en match och de kommer gå från 59 till 3 och dem tre har vunnit och när man landar har man inget vapen så man får hitta sen ska man döda dem andra. Och dör en i laget så kan man ta dens spawn kort och lägga in dem i en speciell maskin sen är man tillbaka i matchen. Sen så brukar jag spela ett spel på telefon de spelet heter among us. I det handlar om att de finns tio personer. Och de kan finnas 1-2 mördare. Man e på ett rymd skepp och mördaren ska sabotera och mörda. Men om nån ser ett lik eller att den har dödat så kan den springa till emergency knappen och då ska man rösta ut den som man tror och den som blir ut slängd kan man se om den var mördaren de e ett online spel släpptes 15 juni 2018 men blev väldigt populärt september 14 2020 och fortfarande populärt

Efter skolan brukar jag ha träning jag går på thai boxning. Det är kul och hård träning.

Ibland brukar jag diska efter mig. Jag lagar också middag hemma ibland. Jag umgås med släktingar eller vänner ibland.

Publicerat

15 december 2020

Berättat av

Jacob

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00902

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kungsklippeskolan

Klass

A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!