Mitt Liv

Berättat av Oscar

Född 2009. Kungsklippeskolan. A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

22.10.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag 2020

Idag vaknade jag väldigt trött. Jag hade varit uppe sent igår. Jag åt en ostmacka och yoghurt till frukost. Som vanligt. Nu för tiden så väljer jag inte nå somriga kläder. Eftersom sommaren är slut nu. Till sist så valde jag ett par gröna byxor och en svart hoodie. Jag borstade tänderna och gick till skolan.

Vägen till skolan är väldigt kort. Bara en uppförsbacke och två små trappor sen så är man framme. Idag är det en ganska lång dag tycker jag. Fast inte jättelång. Äntligen var det rast. På rasterna brukar jag hänga med Liam. Vi har det kul tillsammans. Vi brukar gå runt och snacka om det nyaste i spel och så.

Efter skolan så går jag först en promenad med min hund. Han heter Milo och är en fransk bulldog. Sen så spelar jag dataspel. Framför skärmen så spelar jag bara på mitt PC. Jag brukar spela Scrap mechanic eller Fortnite. I Scrap mechanic så bygger man olika maskiner och sånt. Jag spelar också på min IPhone. Då brukar jag spela Among us. Jag spelar ofta med kompisar. Det är roligt. Jag har en mamma, en pappa och en storasyster. Det här är min dag 2020.

Publicerat

15 december 2020

Berättat av

Oscar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00908

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kungsklippeskolan

Klass

A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!