Mitt Liv

Berättat av Joakim

Född 2009. Kungsklippeskolan. B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

Min tisdag

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Jag heter Joakim och nu ska jag berätta om min dag.

Jag vaknar av att solen lyser genom fönstret. Sen ligger jag kvar ett tag innan jag klär på mig.Jag äter 2 polarbröd och te till frukost. Sen åker jag bil till skolan.

Först på morgonen har jag matte i 1 timme. På matten jobbar vi i en bok som heter borgen 5b, och den är ganska rolig och bra. Sen har jag engelska i 1 timme, på engelska jobbar vi i en bok som heter textbok och den är bra tycker jag. Sen har jag rast i 20 min. Sen har jag svenska och på svenskan skriver jag om denna berättelse och lektionen är i 1 timme. Sen har jag lunch klockan 11:15. Och sen har jag rast i 30 minuter. Sen har vi So den är i 50 min. Sen har jag musik i 40 min. Sen har vi rast i 5 min sen har vi mentorstid i 40 min.

Och sen är skolan slut för idag. Och sen går jag hem och äter lite mellis efter jag har ätit mellis så ligger jag och vilar i typ 2 timmar sen behöver jag klä på mig för jag ska på fotbollsträning. Sen har jag klätt på mig och sen är det dags att åka till fotbollsträningen med bil och sen är jag framme.

Jag spelar i Huddinge if Jag har träning i 1 timme och 30 min. Efter min träning kommer min pappa eller mamma och mig hämtar med bil 🏎💨 sen är vi hemma om cirka 10 min. Sen tittar jag på youtube i 40 min sen går jag och lägger mig i min säng sen somnar jag.

De dagar som jag inte har fotbollsträning brukar jag spela ett spel som heter Fortnite det är ett Battle royale spel alltså onlinespel. Eller spelar jag Agar.io med en av mina bästa kompisar han heter Simon och vi har jätteroligt när vi spelar. Men vi träffas inte så ofta för han bor i täby.

Det va min dag

Publicerat

15 december 2020

Berättat av

Joakim

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00960

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kungsklippeskolan

Klass

B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!