Mitt Liv

Berättat av Pontus

Född 2009. HagaLyckebyskolan. 4A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.05.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Det här var min födelsedag. På morgonen vid klockan 6:20 blev jag väckt av min syster, mamma, pappa och min hund som är en irländsk röd setter som var typ 11 veckor. Min syster och mina föräldrar sjöng till mig och gav mig presenter jag fick en musmatta med vriststöd, massor av Star Wars filmer, 4500 kronor för en ny dator och en våtdräkt. Efter det så tog jag på mig kläder och åt jag frukost.

Efter det gick jag till bussen och kom till skolan sedan klockan 8:10 hade vi tyst läsning sedan vid 9:20 till 9:40 efter det hade vi slöjd. Jag har träslöjd och jag blev klar med en hylla efter det åt vi lunch vid 11:10.

Efter det när jag kom hem så åt jag mellis och sedan lekte jag med min hund. Till middag åt jag thaimat och en tårta till efterrätt. Efter det gick jag och borstade tänderna tog på mig pyjamas och gick och lade mig och sov.

Publicerat

8 juni 2020

Berättat av

Pontus

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00342

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

HagaLyckebyskolan

Klass

4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!