Mitt Liv

Berättat av Ludwig

Marieberg 7-9. 7c.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Idag vaknade jag klockan 06:50 av min väckarklocka. Jag tog på mig mina ljusa vita kostym byxor och min vita Hollister hoodie. jag åt 2 mackor med smöra och leverpastej och lite blåbärs yoghurt. Jag åt upp frukosten vid tv och tittade på sporten som jag brukar göra. Klockan var 07:45 och då tog jag min cykel och cyklade till skolan.

Vi hade matte som första lektion och den var väldigt lugn. Sen hade vi no och då tittade vi på en film om hur en ångmaskin fungerar. Efter no så hade vi rast i 30 minuter och då körde vi VM. VM är en lek där det går ut på att du själv ska göra mål på en målvakt. Det är alla mot alla när du gör mål går du vidare till nästa omgång. Sen när det är final så ska du göra 2 mål. Sen hade vi Engelska och då fick vi reda på att vi ska göra en film om när man bakar något på Engelska. Jag och Arin och vi tänkte göra chokladbollar. Efter Engelskan så hade vi svenska och då jobbade jag med att skriva ett brev. Sen hade vi lunch och det var pasta och skinksås. Det var jättegott. Efter lunchen så hade vi so presentation om ett land. Jag hade Tyskland som ett land. Det gick faktisk bra. Jag var så nervös.

vi slutade klockan 14:45 och efter skolan då skulle jag och mina kompisar spela fotboll på gräsplan. Efter ett tag blev jag törstig så jag cyklade till Östensons för att köpa en cola. Jag spelade i typ 3 timmar. Jag cyklade hem och kollade på Robinson. De berättade att det var final veckan.

Sedan blev jag så trött så jag gick rakt till badrummet och borstade tänderna. Efter de gick jag och la mig i sängen och kollade på mobilen ett tag. Sen somnade jag.

Publicerat

2 juni 2020

Berättat av

Ludwig

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00233

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Marieberg 7-9

Klass

7c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!