Mitt Liv

Berättat av Klara

Född 2008. Skoftebyskolan F-6. 5ab.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.05.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker att det är roligt att hoppa i studsmattan och vara med släkten.Jag heter Klara och bor i Trollhättan

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

MIN DAG 2020.

Klara.

Lördag:

Jag bor i Skoftebyn i Trollhättan.I Sverige i Västergötland.

På lördagen så vaknade jag runt halv 10 eller 9 på morgonen.När jag har vaknat går jag upp och äter frukost.Min frukost brukar oftast på lördagar vara macka och oboy eller flingor och mjölk.Efter jag ätit frukost så lägger jag ibland mig i sängen igen eller så bäddar jag min säng och drar upp gardinen.Sen borstar jag tänderna och klär på mig ridkläderna.Min ridning är vi Ängens Gård.

Jag åker sen med pappa till min ridning.När vi är där så kollar vi först i pärmen och kollar vilken häst jag ska rida.Om inte hästen innan är fixad så måste jag gå och göra det innan ridlektionen börjar.Vi rider ungefär i 40 minuter och sen tar man med sin häst till boxen och tar av den.Sen åker vi hem och jag duschar och äter god mat som mamma lagat.På lördagar så brukar mamma göra korv med bröd eller pasta carbonara.Jag äter ungefär vi halv 2.Jag sätter på mig lite vad jag vill efter jag har duscha då och ätit.Sen så tar jag det lugnt kanske spelar lite eller då ringer en kompis osv.Så brukar jag gå ut och hoppa lite i min studsmatta och sen äta en glass kanske eller något annat.

Jag bor i ett långt hus på ett berg typ.Min gata heter Brinkens väg.Jag har 2 stora altaner på två olika sidor.Huset är i brunt och gult i tegel.Sen har jag en liten del av mitt hus som är i färgen vit.Vid min ena altan som har jag många fönster och en glasdörr.Jag har en våning men två typ delningar i huset.Den första delen i huset har jag ett kök vardagsrum med tv och annat.Sen har vi också två toaletter

Publicerat

1 juni 2020

Berättat av

Klara

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00217

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skoftebyskolan F-6

Klass

5ab

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!