Mitt Liv

  • jag

  • jag

  • jag

  • jag

  • jag

Berättat av Motasem

Född 2008. Korsängsskolan. 5 röd.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.04.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

jag heter Motasem och jag är 11 år, sex månader och 19 dagar. Mitt favorit skolämne är matte och rast. Jag gillar att kolla på dragon ball z. Den nyaste nu är super dragon ball heroes. Jag kollar på en som är tre år äldre som heter dragon ball super. Jag kan alla länder på seterra (efter uppvärmning).

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar klockan 6:30 och går till toaletten. När jag är klar tvättar jag mina händer och mitt ansikte. Sedan går jag till mat bordet för att äta frukost. När jag har ätit klart så borstar jag mina tänder. .Jag tar min C.B (dator) ur laddaren och lägger den i min väska och går till skolan. Jag har mentorstid och ska kolla på lilla aktuellt skola. När lektionen är klar har jag SO. När SO lektionen är klar har jag rast. På rasten spelar jag fotboll, det finns inte många personer där för att rasten är kortare på morgonen. Sedan har jag matte. Det är lunch nu och jag ska äta mat. När jag här ätit klart har jag rast. Jag kör fotboll igen. När rasten är slut har jag svenska. På torsdagar går jag på sva svenska som andra språk). Det gör några andra också i min klass. När svenskan lektionen är klar har jag idrott. Jag har idrott ute. När den är klar går jag hem. När jag går hem laddar jag min C.B. Sedan äter jag. När jag har ätit klart går jag ut och spelar fotboll på fotbolls planen. Jag brukar köra målet står. Det är när en målvakt kastar eller skjuter ut bollen och man ska ta bollen och försöka göra mål. Om man gör mål, då är man målvakt. Jag spelar också match. Kl:6:00 (på kvällen) är jag är klar och går jag hem och leker lite med min jojo och sedan sover jag.

Publicerat

28 maj 2020

Berättat av

Motasem

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00207

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Korsängsskolan

Klass

5 röd

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!