Mitt Liv

  • Sigge Lavfors

  • Sigge Lavfors

  • Sigge Lavfors

  • Sigge Lavfors

  • Sigge Lavfors

  • Sigge Lavfors

Berättat av Sigge

Född 2009. Bagarmossens skola. 4c.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.05.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag orienterar, jag gillar att klättra i berg, att cykla och att spela tv-spel och på iPaden. Jag bor med min familj, jag har tre syskon och mamma och pappa.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar upp och jag går till laddarstationen och tar min iPad. Sen kollar jag på YouTube och spelar Roblox i kanske en timme. Sen sätter jag på PS4n och spelar lite Overwatch. Det gör jag tills det är dags för frukost.

Efter frukost byter jag om och gör mig i ordning. Sen spelar jag lite till, tills mamma och pappa säger att vi ska åka med bilen ut i skogen. Där ute går vi och vandrar vid bergen i kanske tre timmar. Vi går upp och ned för olika berg och kullar. Vi gick ned för en jättestor trätrappa vid väldigt höga berg, i Klövberget i Tyresö.

Där nedanför så gick vi på en trasig brygga och sen stannade vi och åt lunch. Sen gick vi tillbaka i land och fortsättet framåt, när vi till slut vid en karta upptäcker att vi har gått fel väg. Efter det går vi längs en stor väg i en halvtimme, tills vi är framme vid bilen. När vi satte oss i bilen och skulle åka, så råkade vi fastna i ett dike. Det var väldigt läskigt, för det kändes som att bilen skulle välta. Men vi fick hjälp av person som bodde i området, så det gick bra och vi fick upp bilen. Inget gick sönder. Efter det åkte vi hem.

Sen spelade jag lite med mina syskon, vi åt middag och sen skulle vi gå och lägga oss. Då läste jag min Kalle Anka-tidning.

Publicerat

26 maj 2020

Berättat av

Sigge

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00188

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Bagarmossens skola

Klass

4c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!