Mitt Liv

Berättat av Anamika

Född 2007. Vaxö skola. 6A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

05.06.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

På fritiden går jag på golf eller på drama med min kopisar.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv- Anamika Jansson 2020

Nu ska jag berätta om mitt liv med mamma och pappa men vi börja med mamma. Men min mamma och pappa bor med varandra det bara på lördag och söndag mamma inte är hemma eller på måndag till fredag så är pappa inne i sin arbetrum hela dag för han ska jobba.

Jag vaknar klocka 6:00 sen med om jag somnar om så kommer mamma upp och vacka mig till jag går up. Sen går jag och hemta mitt kläder till dagen. Dagen kläder var ett par jens och en hoodie med en grå slumpa. Senare går jag ner och äta, först äter jag macka och dricker jag te eller varm choklad. Senare går jag till mitt badrum och bosta tänderna och sen packa jag min väska och ta min dator in i väska annas måste mamma kom till skola med min daton. Sen åket jag till skola och ha engelska,matte, musik,NO ,SO, svanska, bild, HKK, ( spanska, tyska och franska), teknik, Idrott, slöjd ( det kan vara syslöjd eller träslöjd), elevenval. Sen på tisdagen så åker jag till drama med mina kompisar Emelie, Elsa, Ellen och Tuva sen fika vi och sen brukar vi åka till Ica och köpa lite sak och sen ha vi drama. Sen åkte jag hem och duscha sen äter jag middag och sova. Nästa dag så är det då på onsdag och jag gör samma men klockan 18:00 så åker jag till golf och sen var jag där och träna till klockan 17:30.

Nu ska jag berätta om jag och min pappa när min mamma är inte hemma. Men jag ska berätta om på lördag och söndag.

Först vakande jag typ klockan 09:30 eller typ klockan 10:00. Sen byter jag kläder. det brukar jag ha ett par jens med ett T-shirt. Sen går jag ner till min pappa och sen gör pappa mig frukor varje lördag. Men sen går pappa in i sin arbetrum. Men sen kom pappa ut kanske efter 2 timmar men i den där tiden brukar jag cykla eller titta på min mobil. Senare åkte jag och pappa till Ica och köpa glass eller saker till middag när mamma kommer hem. Sen går jag till mitt rum och pratar med min kompis Tuva. Senare tittar jag på snapchat. På söndag brukar jag går till golf tävling. Men det brukar inte går så bra. Ändå jag försöket och göra mitt bäst till tävlingen. Och man ska tänka på att det inte så viktig. Senare efter golf tävling brukar jag spela med min kompis Leah eller med Ella. Senare kom min mamma hem och mamma lagar mat. Sen går jag och lag mig. Det var en normal vecka i mitt liv.

Publicerat

12 juni 2020

Berättat av

Anamika

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00386

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Vaxö skola

Klass

6A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!