Mitt Liv

Berättat av Emilia

Född 2010. Stensholmsskolan. Klass 4AB.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.05.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Emilia Bergquist. Jag är 10 år och i min familj ingår min mamma, pappa och min storasyster. Jag har också en katt. Jag har diabetes.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Mitt namn är Emilia och jag ska berätta om en dag i mitt liv.

Min dag började med att min mamma väckte mig klockan sex på morgonen. När jag hade vaknat så tog jag på mig mina kläder. Det jag tog på mig var ett par blåa jeans, ett par vita strumpor och en vit t-shirt. Efter det så gick jag till mitt kök och satte mig vid mitt matbord och skulle äta frukost. Till frukost blev det gröt, macka och till det drack jag vatten. Jag åt frukost med min mamma och pappa. När jag hade ätit frukost så gick jag in i badrummet och borstade mina tänder.

Efter det gick jag ut och satte mig och gungade. Det var väldigt varmt ute så jag gick in och spelade ROBLOX på min surfplatta. ROBLOX är ett spel där det finns jättemånga spel i ett spel. Klockan ett ropade mamma på mig att det var lunch. Till lunch blev det köttbullar och pasta. Efter lunchen så gick jag ut på promenad i en kvart. Sen gick jag in i mitt rum och kollade på YouTube. När jag hade kollat på två YouTube klipp så blev det mellanmål. Till mellanmål åt jag en macka med skinka på och till det drack jag vatten. Efter mellanmålet så spelade ett spel som heter ”hay day”. Hay day är ett bondgårdsspel. Sen frågade jag min mamma om hon ville köra KALAHA med mig. KALAHA är ett spel. Det ville hon. Så vi satte oss i vårt uterum och körde tre omgångar av KALAHA.

Sen skulle vi äta middag. Till middag blev det tacos. Jag åt två tacos. Om man ska göra tacos så tar man ett tunnbröd och sen lägger man i grönsaker och köttfärs i brödet.Efter middan så gick jag ut och hjälpte mamma att slänga sopporna. Efter sju minuter gick jag in och skulle duscha. Klockan åtta gick jag och satte mig i soffan och skulle kolla på ett program på min TV som heter ”Masked Singer”. Till det åt jag chips med smak av sourcream onion. Programmet var en och en halv timma långt. Sen gick jag upp till mitt rum och gav min katt Sune kattgodis. Det tyckte han var jättegott. Sen blev klockan elva och jag gick in i mitt badrum och borstade mina tänder. Min tandborste är rosa. Efter tandborstningen så gick jag och la mig.

Publicerat

12 augusti 2021

Berättat av

Emilia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01364

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

Klass 4AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!