Mitt Liv

Berättat av Viggo

Född 2010. Stensholmsskolan. Klass 4AB.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

hej jag heter Viggo jag är 10 år och det här är min dag.

Jag väcks av mig själv. jag sover i mitt rum. Sen kliver jag upp och ta på mig kläder. Jag hade på mig jeans en grön hoodie och strumpor. Jag vaknar typ vid 7. jag har ett eget rum det är inte stort men inte litet. Jag äter två mackor med ost och gurka sen dricker jag vatten. jag åt med min mamma och min lillebrorsa för min pappa jobbade. jag satt i köket. Sen går jag och borstar tänderna. Sen tar jag på min jacka, skor och min cykelhjälm. Sen så säger jag hejdå till min mamma och sen cyklar jag till skolan. Jag cyklar med två kompisar. I skolan sen så har vi lektion vi hade so och då pratade vi om Norrland. klockan 8.00. Sen går vi ut på rast klockan 09.20/09.30 på rasterna kör vi kickaruta eller något annat. kickaruta är att det finns fyrarutor också ska man skjuta ut varandra med en boll. i matsalen är det oftast högljutt. Efter skolan är jag oftast med kompisar då cyklar vi. vi slutar typ vid 14.00. Sen äter jag middag 19.00 med min mamma min pappa och min lillebrorsa. Efter det tittar jag antigen på min telefon eller spelar eller gör min läxa. På min telefon tittar jag på Youtube eller tik tok

de är där man kan kolla på andra människor som gör saker. Sen går jag och borstar tänderna och går och lägger mig 21.00.

Det här är min dag hejdå!

Publicerat

12 augusti 2021

Berättat av

Viggo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01370

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

Klass 4AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!