Mitt Liv

Berättat av Jasper

Kungsklippeskolan. B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.09.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag!!!

Jag vaknade en måndag morgon av att min pappa kom in in i mitt rum o sa att jag

ska gå upp ur sängen. Som vanligt är jag morgontrött så jag går långsamt upp ur sängen.

Jag valde att ha på mig min blåa puma tröja med röd text och ett par bruna byxor medans min lillasyster hade på sig sina nya grå/vita mjukis kläder. Till frukost åt jag en ost o skinkmacka o ett glas mjölk. Efter det gick jag o borstade tänderna. Jag brukar borsta tänderna i ca 3-4 minuter. Sedan gick jag ut med min hund på en promenad så att han kunde göra nr1/2. Jag brukar inte gå ut med honom så länge på morgonen men när jag kommer hem från skolan brukar jag gå ut med honom på en lång promenix.

Sedan tog jag min väska och min coola kick bike och åkte till skolan med Oskar. På morgonen innan skolan har börjat så sitter jag o Oskar utanför bommen på en liten trappa och spelar en liten stund på våra mobiler.

Efter skolan hjälper jag till med min hund Gibson som är självklart. Jag umgås oftast med min bästa vän Oskar. Här om Dan var jag o Oskar i skate parken o trixa. Det var roligt. Efter skolan gör jag många olika saker tex spela minecraft som jag spelar eftersom att jag gillar överlevnad och kreativitet, bygga med Lego, hänga med Gibson.

På kvällen brukar jag kolla på film med min lillasyster. När hon går och lägger sig får jag vara uppe till nio o kolla på film. Jag får också göra andra saker då men jag väljer oftast att kolla på film. Men på helgerna brukar jag och min lillasyster lägga oss o sova samtidigt. När jag har lagt mig i sängen läser jag oftast en fet bok.

Det var min dag

Publicerat

15 december 2020

Berättat av

Jasper

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00996

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kungsklippeskolan

Klass

B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!