Mitt Liv

Berättat av Lova

Född 2009. Rörbäcksnäs skola. Åk 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

10.11.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

jag bor i Rörbäcksnäs älskar att köra cross och att rida det är mina främsta hobbys! + att jag älskar min familj och mina kompisar!

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! jag heter Lova och är 11 år, men jag fyller snart 12 år. En vanlig dag för mig börjar med att jag vaknar klockan 06:30, bäddar min säng klär på mig går på toa, borstar tänderna, fixar håret, tar deodorant, tvättar ansiktet med vatten och går till köket, när jag är i köket gör jag en rostad limpskiva och tar ett glas kallt vatten. När jag har gjort allt det så går jag till mina höns och kaniner, när jag har morgon fixat det så åker jag till skolan cirka 07:40 eller 07:35 beror på om det tar tid eller inte. När jag kom till skolan så hade vi ett årtals tema jag hade på mig 80-tals jogging kläder för man kunde gärna sätta på sig årtals kläder. Efter jag slutade skolan kom min bror med hans am traktor och hämtade mig, när jag hade kommit hem så gick jag in på mitt rum och lade mig i min säng och kolla på telefonen, sedan åt jag. Efter det så målade jag en stund men när jag inte hade lust att måla något mer så gick jag till mina höns och gosa/var med dem en stund mata kaninerna + hönsen och gick hem till mig efter allt det. När jag kom hem så var det middag så jag åt den och kollade på tv med familjen. När jag hade ätit klart kollade vi på teven en stund i soffan. Sedan borstade jag mina tänder och lade mig i sängen för att sova.

Publicerat

15 december 2020

Berättat av

Lova

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01020

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Rörbäcksnäs skola

Klass

Åk 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!