Mitt Liv

Berättat av Dante

Född 2008.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

01.02.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

NeJ JaG vIlL InTE!

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv 2021!

Här ska jag berätta om en vanlig måndag under februari 2021.

Jag brukar vakna runt 6:30 av min telefon där jag har alarm. Sen tar jag upp den och stänger av larmet efter det tittar jag på YouTube ( Youtube är en sorts videoplattform där man kan titta på videos eller skapa videos ) i cirka 15-20min.

Efter det klär jag på mig. Jag tar mjukisbyxor ( för jag gillar inte jeans ) en tjocktröja och strumpor.

Sedan går jag ner och gör min frukost oftast bara flingor. Men nu under Corona så jobbar min mamma hemma så hon gör åt mig och min syster. Hon gör gröt, ibland flingor och en rostad macka. Till det dricker jag juice, helst apelsin.

Jag går till skolan eller så skjutsar mina föräldrar mig till skolan. I skolan börjar vi klockan 8 varje dag. Sedan har vi ett eller två ämnen och efter det rast i cirka 30 min. Efter rasten har vi olika ämnen efter de lunch med lunch rast efter. Vi brukar sluta runt klockan 14. Skolan är tråkig ibland för man lär sig lite eller lär sig saker man inte kommer behöva när man söker jobb tex när kommer man behöva klättra i rep? Så vida man inte ska bli atlet. Det hoppas jag man ändrar på.

Efter skolan spelar jag själv eller med vänner. Jag spelar bland annat:

– League of legends, ( Där man kör som en hjälte med olika krafter och man ska ha sönder motståndarens kristal som skyddas av torn som skadar dig väldigt mycket )

-Bloons tower defense 6, ( Där man ska ha sönder alla ballonger innan de kommer till slutet av kartan när de gör de tappar man liv. Man sätter up aptorn som ska ha sönder ballongerna. Man kan spela själv eller med andra spelare.)

-Sid miers civilization 6 ( Där man kör man som historiska ledare över en nation eller ett folkslag tex Gitarja som leder Indonesien. Varje ledare får en bonus samt din nation får en bonus. Man ska vinna på olika sätt tex genom att ta över alla ledares originella huvudstäder de kan ändras om någon annan tar över din eller genom att få turister ifrån alla Civilizations som kallas civs. )

-Conquerors blade ( Där man ska vinna i pvp alltså player veurses player och leder några trupper som hjälper dig.).

Jag hjälper till hemma ibland genom att dammsuga lite då och då samt plocka ur diskmaskinen.

Fast jag bakar också ibland. Jag bakar tex sockerkaka, chocolate chip cookies.

Jag spelar med mina vänner nästa varje dag, men vi träffas inte så ofta sedan Corona, men vi har kul ändå.

Publicerat

18 februari 2021

Berättat av

Dante

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01136

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Nyckelbergsskolan

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!