Mitt Liv

Berättat av Elof

Född 2011. Europaskolan. PYP4B 2021.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.04.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela med pokemon kort och leka med mina vänner tack för att ni har läst min dag.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min mamma brukar väcka mig kl 06:30.Men ibland så vaknar jag själv och då tycker mamma att det blir för tidigt. När jag går upp så går jag på toaletten och

går sedan till en svart soffa med rosa kuddar och där tar jag ett täcke. Sen tar jag min iPad och kollar på den i en halv timme. När klockan är 07:00 så vill jag ha frukost. Då äter jag bröd, lingongrova med smör och skinka och en kopp te ibland så äter jag en frukt. När jag har ätit klart så tar jag på mina kläder, :mörk blå byxor och t-shirt. När jag är klar med det så borstar jag mina tänder och tvättar mitt ansikte. Efter det så ritar jag eller läser, leker med mina trollstavar tills kl 07:45. Då går jag till skolan med min mamma. Mamma och jag går till Slussen och sen via guld bron ner till Gamla stan. Skolan börjar kl 08:30 till 14:45. När jag är framme så pratar jag lite med mamma och går sedan in. När jag är inne i klassrummet så tar jag min bok och läser. Efter skolan så ritar jag eller kollar på min iPad i en halv timme när tiden ät ute så ritar jag eller går till mitt rum och leker till kl 17:00. På måndagar har jag friidrott i Zinkensdamm till kl 18:00. När jag är hemma så äter jag middag mellan kl 18-19, det beror på om min storebror har träning. När jag har ätit klart så brukar jag leka på gården med mina kompisar. Jag lägger mig senast kl 20:30.

Publicerat

17 maj 2021

Berättat av

Elof

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01192

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Europaskolan

Klass

PYP4B 2021

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!