Mitt Liv

Berättat av Selma

Född 2010.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag heter Selma. Jag är 11 år och bor i Sverige i ett litet samhälle som heter Färgelanda. Jag har blont hår och gröna ögon. Jag har astma det är typ en sjukdom som gör så man inte tål saker. Nu har jag glittriga glasögon. Jag har en smartwatch det är en teknisk klocka. Jag är 1m 46 cm lång. När jag är på skolan jobbar mamma som hjärtsjuksköterska och pappa jobbar med en butik som heter Färg och Kakelhuset.

Min vardag 19 maj 2021

På morgonen går jag upp halv 7. Sedan åker jag till morgonfritids och äter frukost innan skolan. Jag går på Valboskolan klass 4. Vi är 29 stycken elever. Skolan börjar 07.50. Först har jag matte det är jättekul. Sedan så får jag gå till gympan jag har en lärare som heter Tobias. Sen får jag duscha efter gympan så jag kan gå till syslöjden. Slöjd är mitt favoritämne sen får vi gå till maten och äta gratis lunch. Det var Pizzadoftande köttfärslåda, sås och potatis. Sedan får vi gå på rast. Efter rasten så ska vi ha svenska. Sen har vi en kort rast innan det är so och sen är dagen slut. På onsdagar går vi skolan till 15.00. Efter skolan går jag till fritids tills min mamma eller pappa kommer och hämtar mig 16.30 När vi är hemma lagar mamma/pappa mat och efter maten så går vi ner till tv och myser då brukar jag titta på ipaden. Jag lägger mig 21.00 eller 21.30.

Detta är min hälsning till framtiden!

Jag heter Selma och året är 2021.

Publicerat

1 juni 2021

Berättat av

Selma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01208

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Valboskolan 1-6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!