Mitt Liv

Berättat av Moa

Född 2010. Stensholmsskolan. 4D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

26.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Moa och är 11 år. Jag vaknade av min telefon som ringde av ett alarm. Jag sov i mitt rum som är på övervåningen jämte mitt rum är pysselrummet. Jag vaknade klockan 5:55.

Jag gick upp ur sängen vid sju på morgonen. Sen åt jag en macka med skinka på. Efter att jag hade ätit gick jag och borstade tänderna och när jag hade gjort det tog jag på mig kläder det var ett par svarta tights och en mjukiströja. Efter jag hade tagit på mig kläderna gick jag till vardags rummet och kollade på T:V. På T:V satte jag på en film som heter Mulan. Jag gick inte till skolan för jag var sjuk. När filmen var slut gick jag och bakade. Jag bakade kladdkakemuffins. När jag hade bakat klart spelade jag lite på min telefon jag spelade ett spel på Roblox. Sen var det dags att äta lunch jag åt en sallad med tomat, gurka och morot. När jag hade ätit klart kom min storasyster och lillasyster hem. Sen kollade jag på en till film som heter Mulan 2. När filmen var slut skulle min storasyster och lillasyster till sin träning och jag hängde med och kollade på. När träningen var slut åkte vi och beställde mat på Mcdonalds. Vi behövde vänta där en halvtimme och sen fick vi maten gratis för dem hade glömt bort att vi hade beställt mat. När vi hade ätit gick jag och borstade tänderna och sen gick jag och skulle sova men innan jag la mig och sov kollade jag på Tik Tok sen somnade jag. Tik Tok är en app på telefoner som man kan dansa till låtar och kolla på andras vidior.

Publicerat

9 juni 2021

Berättat av

Moa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01234

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

4D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!