Mitt Liv

Berättat av Gabriel

Född 2010. Stensholmsskolan. 4D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

25.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar när jag hör att pappa upp ur min säng som ligger på övervåningen bredvid min store brors rum. Sen så går jag ner för trä trappan och ska äta frukost men jag tvättar händerna först såklart. Min bror är alltid så tröt så han är inte där när jag äter han gnäller alltid så mycket och han äter frukost när det är 10 min tills skolan börjar. Jag borstar tänderna i 2 min och går sen ska jag gå och klä på mig jackan och mina skor och gå till skolan. Men min bror kommer aldrig försent. När jag ska gå hem så går jag med olika men idag går jag med Oscar bet var trevligt och så. Vi går i typ 20 min och sen är vi framme vid skolan. Jag leker daten med 4C i 5 min och sen börjar vi i skolan. Jag fick inte ta några bilder i skolan. vi har Svenska Matte och några fler. och jag går typ till 14:00 sen slutar jag i skola. Yeey!!! Jag älskar att sluta i skolan. Jag spelar kicka ruta efter skolan och sen går jag med Oscar igen. Han har fåt en el sparkcykel i födelsedags present. Jag tar den lätta vägen genom hans hus och går till mitt hus. Där tittar jag på Youtube och olika Youtube videor tills det är scouterna.

Men jag äter först kvälls mat. scouterna är när man lär sig om naturen och hur man är en bra natur vän. Sen så åker vi hem till vårt hus vi åker förbi Tempo och in på min gata. Där äter jag en natamaka och sen borstar jag tänderna och går och läger mig. Hemligt jag ligger med min mobil hela natten.

Publicerat

9 juni 2021

Berättat av

Gabriel

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01248

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

4D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!