Mitt Liv

  • Emmelie Nygren

  • Nicole Nygren

  • Nicole Nygren

  • Nicole Nygren

  • Nicole Nygren

  • Nicole Nygren

  • Nicole Nygren

  • Nicole Nygren

Berättat av Nicole

Född 2010. Stensholmsskolan. 4D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

27.05.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är en tjej som är sprallig, rolig och lite knäpp. Jag gillar fotboll, innebandy och BJJ. Jag gillar också att gå runt och prata med mina kompisar.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Det börjar med att jag vaknar som vanligt vid typ 06:30 av en väckarklocka. Sen äter jag frukost, jag äter en macka, risi frutti och ett glas mjölk. Sen går jag och fixar mig, jag borstar mina tänder jag kammar mitt hår och lite mer. Sen går jag till bussen vid 07:15. Sen kommer bussen vid 07:28 och den åker vid 07:32. Jag kommer fram till skolan och den börjar vid 08:00. Sen i skolan gör jag lite matte, svenska och engelska och även lite mer sen har jag lite raster och på mina raster kör jag kicka ruta. Jag slutar jag vid 13:55 och åker med bussen hem. Sen när jag är hemma så äter jag mellis och gör lite läxor. Sen går jag ut och hoppar och så kommer min storasyster ut och mina grannar. Sen går jag in, jag och mamma kollar lite på tv. Senare vid typ 17:30 gör min familj och mina grannar mat, vi grillar. Sen vid 20.40 typ går jag och fixar mig för natten. Jag och mamma går upp och lägger oss. Jag kollar på telefonen sen sover jag.

Det här var en dag i MITT liv!

Publicerat

9 juni 2021

Berättat av

Nicole

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01258

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

4D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!