Mitt Liv

Berättat av Agnes

Född 2012. Spirande lärande i Täby AB. Spiraskolan åk 2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.01.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

När jag inte går i skolan brukar jag rida, spela fotboll och hänga med kompisar. I min familj är vi 5 stycken. Mamma, pappa, lillebror, lillasyster och jag. Mamma heter Sofie och är 38 år, pappa heter Axel och är 41 år, lillebror heter Edward och är 6 år och lillasyster heter Stina och är 3 år. Direkt när man kommer in i hallen finns en toa. i slutet av hallen är tvättstugan. Lite längre in finns lekrummet. Om man svänger till höger finns köket. Om du går rakt fram finns matbordet. Efter matbordet har vi nåra av våra leksaker. Om du svänger till vänster har vi vardagsrummet. sen går du rakt fram där har vi en toalett. Där efter har vi trappan. Rakt framför trappan så har vi mamma och pappas rum. Om du svänger till vänster har vi en till toa. Om du svänger till höger har vi mammas skrivbord och bredvid har vi en soffa. Därefter har vi jag och Eddies rum.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mammma väcker mig kl.7:00 sen klär jag på mig. Jag tycker om att ha på mig min hästtröja och sen tar jag på mig en tjocktröja över. Sen tar jag på mig ett par utsvängda jeans. Sedan går jag ner och äter frukost. Jag brukar äta yoghurt med musli till frukost. Sen går jag och borstar tänderna och håret. Sen går jag och klär på mig ytterkläder. Och sen går jag till skolan. först har vi no och sen har vi rast i 30min sen går vi in och har matte sen har vi svenska och sen får vi gå på lunch det blev tacos idag. Sen har vi svenska igen. Sen har vi lunchrast sen har vi vår sista lektion bild. Sedan har vi fritids. Jag brukar stanna på fritids till kl.4:00. Idag hade vi fredagsshow på fritids. Efter det gick jag hem. När jag kommer hem brukar jag titta på min iphone eller på tv. Ibland brukar jag leka med mina kompisar:Harriet,Louise,Edda,Iris,Ronja,Ava och Olivia.

Publicerat

12 juni 2021

Berättat av

Agnes

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01264

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Spirande lärande i Täby AB

Klass

Spiraskolan åk 2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!