Mitt Liv

Berättat av Iris

Född 2012. Spirande lärande i Täby AB. Spiraskolan åk 2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.01.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej, jag heter Iris. Min dag börjar med att jag vaknar i mitt egna rum klockan sex. Efter jag har vaknat äter jag frukost och ger min katt mat. Till min frukost äter jag rostad macka och yougurt. I min yougurt brukar jag ha flingor och musli. Sen går jag upp och klär på mig. Jag brukar klä på mig en huddie (tröja med luva) och tajts. Sen borstar jag mitt hår och mina tänder. Jag brukar ha en toffs i mitt hår. Därefter går jag till skolan. När jag tar mig till skolan går jag med min lillasyster och min pappa eller mamma.

På skolans raster under vintern åker jag pulka när det är snö. På sommaren brukar jag gå runt och prata med mina kompisar på rasten. När jag har kommit hem från skolan tittar jag på mobilen en stund. Efter det äter jag middag med familjen. Andra saker jag brukar göra

är att hjälpa till att sortera strumpor och städa mitt rum. Jag tycker om att umgås med mina föräldrar och kompisar.

På fritiden tränar jag också fotboll, streetdance och gymnastik. Efter träningen tar jag en frukt eller macka. Klockan 8 går jag och lägger mig och läser i min bok innan jag somnar.

Publicerat

12 juni 2021

Berättat av

Iris

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01272

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Spirande lärande i Täby AB

Klass

Spiraskolan åk 2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!