Mitt Liv

Berättat av Louise

Född 2012. Spirande lärande i Täby AB. Spiraskolan åk 2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

22.01.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Louise och är åtta år. Jag gillar att rida, jag rider en dag i veckan på ridskola. Jag gillar att leka med mina hästar av plast och mina käpphästar. Jag gillar att spela på min mobil. Jag gillar att vara i Thailand och jag har bott i Thailand och gått på dagis och skola där.

Jag bor i ett hus med min mamma, pappa och mina två syskon.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade klockan 06:45. Jag åt gröt till frukost. Sen klädde jag på mig en rosa tröja och ett par tights. Sedan borsta jag mina tänder med min eltandborste. Sen bytte jag om till mina ytterkläder och gick jag till skolan. Skolan börja klockan 08:00. Jag sluta skolan klockan 13:50. Jag gick hem direkt efter skolan. När jag kom hem titta jag på Tiktok på min mobil. Sen gjorde jag mina läxor pappa hjälpte till i fall de behövdes. Sen efter nåra timmar kom min kompis. Hon skulle sova över. Vi lekte med mina hästar av plast. Sen spelade vi Tocabocalife på våra mobiler. Sen titta vi på Talang på TV efter en stund la vi oss och sov.

Publicerat

12 juni 2021

Berättat av

Louise

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01278

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Spirande lärande i Täby AB

Klass

Spiraskolan åk 2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!