Mitt Liv

Berättat av Klara

Född 2009. Vidingsjöskolan. År 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

24.11.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej! Mitt namn är Klara och jag är 12 år och bor i Vidingsjö. Och nu ska du få veta lite om min dag!

——————————————————

Så det börjar med att jag vaknar runt 7:00 och gör mig iordning. Med det så först äter jag frukost som består av macka med saltgurka och oboy. Efter jag har ätit ska jag byta om. Brukar oftast ta på mig svarta jeans med en svart tröja idag blev det ett svart linne. Och sist en svart tjocktröja med vita strumpor. Så jag byter om och efter det borstar jag håret noggrant för mitt hår är så tjockt. Sedan borstar jag tänderna med min eltandborste. Och gör mig redo för att gå till skolan.

——————————————————

Efter jag är klar går jag till skolan om det inte är en tisdag då jag tar cykeln till skolan. För att vi senare ska åka till en annan skola och ha språk. Sen när jag har kommit till skolan har jag mina vanliga lektioner och äta gratis lunch. Sedan när skoldagen är över åker jag hem och äter något.

——————————————————

Med något så menar jag pepparkakor… Aja brukar ofta sitta och kolla på Anime. Just nu kollar jag på en Anime som heter ”Hunter x Hunter”. Tycker den är jättebra och tipsar flera weebs (folk som kollar på Anime) att titta på den!

——————————————————

Sedan vissa dagar åker jag till stallet. Jag rider på Fredagar och Måndagar och sedan har jag skötardag Onsdag, Fredag och Söndag. Hänger ofta med mina kompisar Emma och Emma i stallet och vi brukar ha det jättekul och hjälps åt att sköta våra hästar. T e x jag ska rida idag och har att vi får välja vad vi vill göra. Med det menar jag att vi får önska och sedan komma överens om vad vi ska göra alla i ridgruppen.

——————————————————

Efteråt kommer jag hem runt 6 och äter kvällsmat. Men idag blir det antagligen lite speciell mat för min pappa fyllde år igår, men han var iväg med jobbet så vi får fira det idag istället.

——————————————————

Efter att jag har ätit brukar jag duscha. Brukar ofta duscha i 30 min för jag tycker det är skönt att bli varm. Det är nog också anledningen varför jag brukar få duscha sist ifall vi är flera som ska duscha…

——————————————————

Därefter brukar jag och min mamma och pappa kolla på något program eller film som går på tv. Vi brukar ofta kolla på ”Americas Funniest Home Videos” som går nästan varje dag på tv. Dock ofta på Måndagar brukar jag och min pappa kolla på en serie som heter ”Sagan om drakent återkomst” som det kommer nya avsnitt på varje Fredag. Den går på Amazon ”Prime Video” som det heter. Tanke på att avsnitten är ungefär 1 timme långa så är de ganska långa men tiden går med en rusande fart. Så helt plötsligt så hade man sett det avsnittet och klockan var 22:45 då jag ofta går och gör mig iordning för att sova.

——————————————————

Efter jag har borstat tänderna kanske gått på toa och druckit något så går jag och tar på mig mitt nattlinne och lägger mig i min säng. Sedan ligger jag med telefonen till 22:22 som jag har bestämt som en tid då jag lägger ifrån mig telefonen för att jag ska orka med nästa dag. Brukar ofta ligga och kolla på TikTok, Snap och Insta.

Därefter lägger jag telefonen på laddning över natten och börjar sova…

——————————————————

Tack för att du har läst en dag i mitt liv!

Mvh Klara

Publicerat

16 december 2021

Berättat av

Klara

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01791

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Vidingsjöskolan

Klass

År 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!