Mitt Liv

Berättat av Emma

Född 2009. Vidingsjöskolan. År 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

01.12.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar vardagar 06:45 jag sätter väckarklockan på mobilen. Sedan när jag har vaknat sätter jag på mig kläder jag har oftast på mig mjukisbyxor med långärmad tröja. Sedan går jag ner och äter frukost, jag äter oftast mjölk med flingor eller yoghurt. Sedan borstar jag tänderna.

Jag brukar cykla till skolan kl 7:45 om det inte är halt, annars går jag till skolan kl 7:30. När jag tittar på en skärm är det mest att spela roblox, bloxburg eller starstable(båda på datorn) och så på mobilen TikTok. Efter skolan så ska jag till stallet måndag, fredag, (söndag). Jag ska då sköta min sköthäst. Annars om jag inte ska till stallet så sitter jag framför datorn och spelar med min kompis som jag brukar kalla Ed Sheeran…. Hon är då ginger alltså hon har orange hår..

Jag hjälper inte till så mycket hemma men ibland.

Okej så när klockan är ca tre så käkar jag mellis hemma och då äter jag antingen mjölk med flingor eller macka med stekt ägg. Efteråt när jag då har ätit så sätter jag mig och spelar med Ed Sheeran (MIN KOMPIS OKEJ!?) om jag då spelar efter skolan. Om jag inte gör det så kollar jag på mobilen.

Okej så när klockan är typ 7:45 borstar jag tänderna i typ 2 min. Efteråt så bäddar jag sängen (så de blir najsigt att sova sen lol). Sedan läser jag uppe i sängen, om jag blir trött så sover jag, annars så fortsätter jag läsa. Om jag inte försöker sova när klockan är över 22 så ska jag försöka.

Ja asså…nu har jag berättat vad jag gör om dagarna

Publicerat

16 december 2021

Berättat av

Emma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01807

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Vidingsjöskolan

Klass

År 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!