Mitt Liv

Berättat av Erduan

Född 2009. Grönängsskolan F-6. Sexorna på Grönängsskolan.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.10.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Erduan och kommer från Kosovo men jag bor i Sverige,Hässleholm. Jag går i skolan grönängskolan. Jag gillar att spela fotboll och vara med mina vänner och jag spelar i ett lag som heter HIF.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

jag börjar med att vakna klockan 7:00.Sedan klär jag på mig byxor,t-T-shirt och hoodie och efter det så äter jag en macka med smör och kalkon och jag sitter vid matbordet med min familj.När jag har ätit klart så kollar jag på min telefon tills klockan 7:35 för då tar jag på mig min jacka,hjälm och skor sen går jag ut och sitter på min cykel.Sedan möter jag wilhelm f och så cyklar vi till skolan.När skolan börjar så har vi olika lektioner och min favorit lektion är geografi och matte.När skolan slutade cyklade jag hem för det va regnigt så man kunde inte gå ut,När jag var hemma kollade jag på telefon och lekte med min lillebror.Sedan var det middag och då åt jag pasta carbonara med min familj.Efter middagen gick jag ut och lira fotboll för jag vill bli ett fotbollsproffs.Sedan när jag blev tröt gick jag in och spela lite FIFA.Efter det chilla jag och kolla på telefonen och åt snacks.Sedan blev det kväll och jag åt macka och sedan borsta jag tänderna med tandkräm.När jag borsta klart gick jag och la mig och då kolla jag på telefonen.När jag kollar klart på telefonen så sover jag.

Publicerat

17 december 2021

Berättat av

Erduan

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01817

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Grönängsskolan F-6

Klass

Sexorna på Grönängsskolan

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!