Mitt Liv

Berättat av Deniz

Född 2009. Grönängsskolan F-6. Sexorna på Grönängsskolan.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

07.03.2019

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Tjena jag är Deniz Vilanca och jag är 12 år. Jag fyller år den 18 oktober det är samma dag som en av mina kusiner och min kusin är inte svensk han är en Alban. Jag är en person som gillar hobbys, den hobbyn jag gillar mest är fotboll och jag tycker jag är bra men folket i min träning är lite bättre en mig. Men när vi ska spela match så får jag ändå spela med de bra.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade kl 06:00 och skulle ta och ta med min pappa. Min pappa gjorde ägg och en albansk rätt som heter suquk. Efter vi åt så klädde jag på mig mina match kläder, de är grön och mitt lag heter HIF. När jag var påklädd gick jag och fyllde min vatten flaska. Medans min pappa sköljde min vattenflaska så tog jag på mig fotbollsskor. När vi var klara tog jag på mig jacka, vantar och en mössa. Efter det så gick vi ut till bilen och tände den för den var kall innut i. Efter 2-3 min så började vi och då hade bilen blivit megavarm. Pappa tyckte att vi inte borde stressa och så gjorde vi inte det heller. Efter vi hade åkt i en timme och 30 minuter så var vi framme. Då kom min kompis och sa att de personerna med fotbollarna var 15 min sen. Vi spelarna tyckte att det var bättre att börja värma upp oss. Vi började träna upp oss. När vi hade tränat upp oss så kom de med bollarna och då så tränade vi upp vår målvakt. När vi alla hade skjutit 4 skott var så skulle vi börja. Efter som jag var lagkapten fick jag välj hand och om jag gissade rätt var visselpippan var så fick vi välja boll eller sida. Jag valde vänster hand och då var visselpipan där så jag tog boll och så valde de den dåliga sidan så vi fick den bra sidan utan sol i ögonen. När matchen börja så fick jag bollen och passa den snabbaste spelaren i mitt lag och han fick en perfekt mottagning och han gjorde mål. Vi höll nollan hela match men vi fick iallafall göra en till mål. Men vi van med 2:0 mot det bästa laget i vår säsong. Efter matchen ville vi fira vinsten så vi drog och spelade 8 Ball Pool, tennis och bowling. Efter vi hade gjort allt så fick vi en hamburgare och en cola, cola kostade 30! kronor det var jätte dyrt för en liten men vi fick en av vår tränare. När vi var hemma så duschade jag i typ 20 min med kallt vatten eftersom jag var jätte varm. När jag hade duschat klart så tog jag på mig pyjamas och började spela FIFA 19. Efter jag hade spelat lite så blev jag trött och ville sova så jag stängde av TV och mitt PS4 och gick för att lägga mig.

Publicerat

17 december 2021

Berättat av

Deniz

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01819

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Grönängsskolan F-6

Klass

Sexorna på Grönängsskolan

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!