Mitt Liv

Berättat av Tilde

Född 2010. Sandåkraskolan. 5D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.11.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Min dag börjar med att mitt alarm går 06:30 från min mobil. Sedan så leker jag med min hund vid namn Charlie i ca 10 min. Sedan går jag till köket för att göra frukost. Min frukost består oftast av två makor men smör och gurka och lite Oboy.

Jag tar på mig min hoodie, byxor, strumpor, tröja och nya under kläder. Sen går jag och borstar tänderna.

Jag har sedan 20 min som jag spenderar på att spela på min dator. Sen när 20 min har gått så sätter jag på mig min jacka, skor och min cykelhjälm. Sen sätter jag mig på min cykel och cyklar ut. När jag är ute så ser jag mina kompisar som sitter på sina cyklar sen när alla kommit så cyklar vi till skolan. När vi kommit till skolan så låser vi fast våra cyklar. När vi väl är vid dörren till paviljongen. När en lärare öppnar dörren så blir det värdens kö. När vi äntligen har kommit in så hänger vi av våra jackor och sparkat av oss skorna så går vi in i klassrummet. När man är inne i klassrummet så måste man läsa så alla brukar gå ut ingen. När klockan är 08.10 så sitter alla på sina platser i klass. Desirée säger att vi ska skriva en text om min dag som jag gör nu. Jag och Melanie frågarM alltid om vi får sitta ute i kapprummet. Det får vi typ alltid för vi har den sådan snäll lärare. När svenska när slut så kommer Cicci.

För nu är det dags för NO där vi oftast skriver om elden till glödlampan. När vi är klara så är det rast. Efter rasten s är det elevens val. Jag har dans och lek som elevens val. Idag lekte vi Hela havet stormar i 50 min sedan dodge boll i 10 min. Sedan har vi svenska. Under svenskan så tittar vi på Lilla Aktuellt och kör nyhets quiz. Efter svenskan så är det lunchs. Jag äter hos Denis. Sedan har vi rast på rasten så leker vi i snön.

Efter raster så har vi matte där håller vi på men bråk och decimaler. Vi slutar 13:50. När jag kommer hem så leker jag med min hund Charile 🐕. Sedan så spelar jag på min dator. Vi äter köttfärssås och spaghetti till middag 😋 Efter middagen så ger jag Charlie mat och går ut med henne. Idag så får det bli en lång promenad. Efter promenaden så får hon en tuggpinne för att hon har varit så duktig. Nu är klockan 19:30 och det är dags för julkalendern vid namn En hedlig jul med familjen knyckertz. Nu är klockan 19:45. Nu ska vi kolla på film. Vi dukar fram fredags mys som består av chips popcorn och lite choklad. När klockan är 21:50. Nu ska min lille bror Oliver. Jag går och lägger mig i sängen och kollar på min telefon 📱 Klockan är snart 23:00 och jag går och borstar trenderna. Jag går och läger mig och vips är det lördag.

THE END

Publicerat

6 januari 2022

Berättat av

Tilde

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01847

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sandåkraskolan

Klass

5D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!