Mitt Liv

Berättat av My

Född 2010. Sandåkraskolan. 5D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.11.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

MIN DAG

Min dag börjar med att min mamma eller pappa väcker mig klockan 6 men jag går upp typ halv 7. Sedan tar jag på mig mina kläder som jag ska ha i skolan och går ner. När jag har kommit ner äter jag frukost vilket oftast består av rostmackor med gurka eller yoghurt.

När jag har ätit klart så kollar jag på Tik Tok som är en app på min mobil. Sedan gör jag mig i ordning som att borsta tänderna och packa väskan. Sen går jag ut till mina kompisar och vi cyklar till skolan. När vi kommit fram låser vi fast cyklarna i cykelstället och går till klassrummet. Första lektionen brukar vara svenska men kan också vara slöjd eller idrott. Efter några lektioner är det lunch och sedan rast. Jag brukar inte gilla lunchen men man får vara glad för de man får. Det brukar vara en eller två lektioner efter lunch och sen slutar vi. Efter en hel skoldag går jag till klubben eller cyklar hem. På måndagar har jag teater och på onsdagar och fredagar har jag handboll. Ibland är det också match på helger. Till handbollen åker jag bil som går på diesel men jag tror att dom kommer vara förbjudet i framtiden. Sen äter jag middag och går ut till kompisar. Om jag e trott så slappar jag lite. Sedan gör jag i ordning mig som att borsta tänderna. Jag använder inte el tandborste utan en vanlig som man borstar med handen. Efter det somnar jag typ 9 och nästa dag börjar.

Publicerat

6 januari 2022

Berättat av

My

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01849

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sandåkraskolan

Klass

5D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!