Mitt Liv

Berättat av Valter

Född 2011. Erlaskolan Norrköping Södra. Team 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.10-21

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv 2021

Tisdag 19/10 – 21

På morgonen vaknade jag klockan 6:45. Sedan gick jag och tog på mig en hoodie med luva, en svart eller vit t-shirt, svarta Nike byxor och vita strumpor. Till frukost så åt jag havregrynsgröt med hallonsylt och drack bravo juice med tropisk smak. Till frukosten tittade jag på SVT på datorn. Jag tittade mest på barnprogram för jag har en lillasyster och en lillebror. Jag cyklade till skolan 7:30 med min kompis. Han gick i min förra skola. Ibland så kom Oskar med. Mitt hus låg ganska nära så det tog inte så lång tid.

Den roligaste tisdags lektionen var musik för att man får mycket energi och man blir glad. På rasterna spelade jag mycket fotboll med Hugo, Simon, Tarik, Knut, Oskar, Gustav, Isak och Melker. Om jag inte körde fotboll lekte jag med mina kompisar i sexan eller med några från min klass.

När skolan slutade 14:20 så åkte jag hem. När jag kom hem så tog jag mellanmål. Två knäckebröd och yoghurt. Sen så tog jag på mig träningskläder till innebandyn. Jag körde fotboll på sommaren i Smedby AIS. När jag hade ätit upp mellanmålet så spelade jag fortnite med mina kompisar klockan 15:00. Oftast med Knut, Oskar och Gustav. Fortnite är ett spel där man dödar folk med vapen. När jag hade stängt av så åkte jag till träningen. På träningen så körde vi en lek som hette madrassrace. Sedan gjorde vi en övning som hette skorpinjonen och sist match.

När jag kom hem duschade jag och sen åt jag middag. Jag åt pasta med halloumi och mozzarella. Till maten tittade jag på Youtube. Jag tittade mest på Matinbum för han var så rolig men ibland tittade jag på L22. När jag hade ätit upp maten så sa mamma till mig att plocka undan mina träningskläder. Sen var jag uppe ett tag till och hade bara tråkigt typ. När jag skulle gå och lägga mig så läste jag bok. Boken hette “Vår trädkoja med 117 våningar”. Efter ett tag så kom pappa och sa till mig att lägga ifrån mig boken och sova. Jag lade ifrån mig boken och försökte sova.

Publicerat

11 januari 2022

Berättat av

Valter

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01875

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Erlaskolan Norrköping Södra

Klass

Team 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!