Mitt Liv

Berättat av Isak

Född 2011. Erlaskolan Norrköping Södra. Team 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

24.10.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Jag vaknade på morgonen av min väckarklocka. Klockan var 6 och jag var jättetrött. Jag tog på mig mina kläder och gick ut ur mitt rum, Frukosten var klar så jag kom ut ur mitt rum och sedan började jag äta min frukost det var två mackor och en skål fil. Det var en god frukost. Därefter när jag var klar med att äta min frukost så gick jag ner för trappan och började borsta mina tänder. Sedan när jag hade borstat mina tänder så började jag göra mig klar för att gå till skolan. När jag började gå till skolan så var det kallt ute, det var till och med frost i gräset.

När jag kom fram till skolan öppnade jag dörren och gick in i min klass kapprum, Där tog av mig min jacka och mina skor. När jag kom in i klassrummet så sa min lärare att jag skulle ta fram min svenska mapp, så jag tog fram den mappen och satte mig på min plats i klassrummet. Jag läste medan att vänta på alla andra, jag läste i 2 minuter. När dom andra kom in i klassrummet. Sa min lärare att ta fram en bok vi har som heter Veckans Ord, och när vi jobbar med den så jobbar vi med vokaler och konsonanter. Sedan så var det rast och jag var på en kinagunga. När rasten var slut så hade vi matte och vi jobbade med rest i division, det gick bra på den lektionen.

Sen hade vi lunch, det var fisk jag gillar inte fisk men jag åt det ändå men jag tog två knäckemackor också. När lunchen var klar så hade vi lunchrast och jag spelade fotboll med några i min klass, det var kul på rasten när vår rast var slut så började vi med so vi tittade på ett avsnitt av jakten på den glömda historien den är ganska bra. Det var sista lektionen. När lektionen var slut så skulle vi ställa upp stolarna i klassrummet för ingen annan kommer vara där efter vi fick ta våra mobiler och gå hem, jag går hem varje dag men om det är jätteblött ute så får jag åka hem och min pappa hämtar mig, den dagen är det jätteblött på eftermiddagen så jag åkte hem den dagen. När jag kom hem så spelade jag Minecraft, det är ett sand-box spel som man kan bygga saker utforska och du kan spela med andra också. Det är ett roligt spel jag spelar ofta med min kompis som bor brevid mig. Vi leker ofta ibland ute också.

På kvällen när min kompis hade gått hem till sig så skulle jag göra mina läxor det tog 5 minuter med alla läxor sedan ska jag gå och borsta mina tänder. När jag var klar med att borsta mina tänder så gick jag och la mig i min säng och sedan så började jag sova. SLUT!

Publicerat

11 januari 2022

Berättat av

Isak

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01881

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Erlaskolan Norrköping Södra

Klass

Team 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!